Τετάρτη 15.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με Σπύρο Γιαννιώτη & Μαρία Γεωργάτου η τελετή έναρξης του Ημιμαραθωνίου Κέρκυρας

Ημιμαραθώνιος Κέρκυρας
22 Σεπτεμβρίου 2017 / 13:16

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η τελετή έναρξης του πρώτου Ημιμαραθώνιου Κέρκυρας, τον οποίο διοργανώνουν από κοινού ο Δήμος Κέρκυρας με τον Κερκυραϊκό Γυμναστικό Σύλλογο.

Η τελετή έναρξης θα γίνει το Σάββατο στις 19.30 στο περιστύλιο των Ανακτόρων Αγίων Μιχαήλ και Γεωργίου, με τη μουσική υποστήριξη του Συνόλου Κρουστών της Φιλαρμονικής Εταιρείας Κέρκυρας.
 
Στις 20.00 είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει το τελετουργικό έναρξης της εκδήλωσης με τις φωνές των χορωδών της "Δημοτικής Χορωδίας Δημόδοκος" και τη Φιλαρμονική Ένωση "Καποδίστριας".
 Αμέσως μετά, ο Δήμαρχος Κέρκυρας Κώστας Νικολούζος, θα απευθύνει χαιρετισμό σε όλους τους παρευρισκόμενους. Στη συνέχεια θα γίνει η ανακήρυξη ως πρεσβευτών Ημιμαραθωνίας Κέρκυρας των Ολυμπιονικών Σπύρου Γιαννιώτη και Μαρίας Γεωργάτου.
 
Στις 20.30 το ύφος της εκδήλωσης θα αλλάξει χαρακτήρα, καθώς ένα νεανικό συγκρότημα θα πάρει τη σκυτάλη. Πρόκειται για το γκρουπ "7-mile limit" το οποίο υπόσχεται να συνοδεύσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη διοργάνωση. 

Την επόμενη ημέρα, Κυριακή, το πρόγραμμα περιλαμβάνει... τρέξιμο!