Κέρκυρα: Δωρεά δεύτερου απινιδωτή στη μνήμη του Αντώνη Δραγανίγου από την οικογένειά του
Εγκαταστάθηκε στον κυκλικό κόμβο των Μωραϊτίκων, και συγκεκριμένα στο Super Market «Μασούτης»

Σε μια κίνηση υψηλής κοινωνικής προσφοράς προχώρησαν η σύζυγος και η κόρη του εκλιπόντος Αντώνη Δραγανίγου, δωρίζοντας έναν δεύτερο απινιδωτή στη μνήμη του αγαπημένου τους συζύγου και πατέρα.
Η επιλογή του σημείου τοποθέτησης έγινε με γνώμονα την ασφάλεια των πολιτών, καθώς ο απινιδωτής εγκαταστάθηκε στον κυκλικό κόμβο των Μωραϊτίκων, και συγκεκριμένα στο Super Market «Μασούτης». Το σημείο αυτό χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση και προσέλευση κόσμου, διασφαλίζοντας την άμεση πρόσβαση στη σωτήρια αυτή συσκευή σε περίπτωση ανάγκης.
Η δωρεά αυτή αποτελεί έναν ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του Αντώνη Δραγανίγου, αντικατοπτρίζοντας τις αξίες που υπηρέτησε κατά τη διάρκεια της ζωής του: τη φροντίδα για την ανθρώπινη ζωή και την υγεία των συνανθρώπων του.
Σκοπός είναι η ενίσχυση της προστασίας των κατοίκων και των επισκεπτών της περιοχής. Είναι μία έμπρακτη συνέχεια του έργου του για τον τόπο που αγάπησε και από τον οποίο ξεκίνησε την πορεία του. Η πρωτοβουλία της οικογένειας Δραγανίγου φιλοδοξεί να αποτελέσει μέσο προστασίας και ελπίδας για την τοπική κοινωνία, προσφέροντας ένα επιπλέον δίχτυ ασφαλείας σε ένα κεντρικό σημείο της Κέρκυρας.
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ
Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.


