Γυναίκα έχασε τη ζωή της στις Αλυκές Ποταμού

Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από τη θάλασσα
ΚΕΡΚΥΡΑ. Μία γυναίκα 61 ετών έχασε τη ζωή της το μεσημέρι της Τετάρτης 6/8 στη θαλάσσια περιοχή στις Αλυκές Ποταμού. Ειδικότερα:
Σύμφωνα με το Λιμενικό, η γυναίκα ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από τη θάλασσα. Της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ και στελέχη του Λιμενικού (καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση- ΚΑΡΠΑ) και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κέρκυρας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Κέρκυρας ώστε να προσδιοριστούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.