Πέμπτη 10.07.2025 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κέρκυρα: Συνελήφθη 59χρονος για κατοχή ναρκωτικών και καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης

ΣΥΛΛΗΨΗ
10 Ιουλίου 2025 / 12:25
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Έναν άνδρα 59 ετών συνέλαβαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κέρκυρας τις πρωινές ώρες της Τετάρτης 9/7 για κατοχή ναρκωτικών και καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης. Ειδικότερα:

Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, ο 59χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, ενώ γύρω από το σπίτι του διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσε 7 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 0,40 εκατοστών. 

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.