Κέρκυρα: Νεκρός Γερμανός τουρίστας στην Παναγιοπούλα

Την προανάκριση έχει αναλάβει το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας, ενώ έχει διαταχθεί η διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής.
ΚΕΡΚΥΡΑ. Ένας ηλικιωμένος τουρίστας, υπήκοος Γερμανίας, έχασε τη ζωή του το απόγευμα της Τρίτης 1/7 στην περιοχή Παναγιοπούλα (Μουράγια).
Ο άνδρας ανασύρθηκε από τη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κέρκυρας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Την προανάκριση έχει αναλάβει το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας, ενώ έχει διαταχθεί η διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής, ώστε να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.