Το αθάνατο τάγμα ξαναπερπάτησε τους κερκυραϊκούς δρόμους

Με σημαίες, φιγούρες με τους ήρωες της ρωσικής αντεπίθεσης και την κορδέλα του Αη Γιώργη στο πέτο, το «αθάνατο τάγμα» περπάτησε και στους κερκυραϊκούς δρόμους σε ανάμνηση του αγώνα, των νεκρών και της νίκης.
ΚΕΡΚΥΡΑ. Τίμησαν την 80η επέτειο της αντιφασιστικής νίκης και της συνθηκολόγησης της χιτλερικής Γερμανίας. Όσοι, κατά κύριο λόγο Ρώσοι υπήκοοι, βρέθηκαν την Παρασκευή μπροστά από τον Αη Γιάννη, και δεν ήταν λίγοι, αναβίωσαν σύμφωνα με τα δικά τους έθιμα την εκδήλωση.

Με σημαίες, φιγούρες με τους ήρωες της ρωσικής αντεπίθεσης και την κορδέλα του Αη Γιώργη στο πέτο, το «αθάνατο τάγμα» περπάτησε και στους κερκυραϊκού δρόμους σε ανάμνηση του αγώνα, των νεκρών και της νίκης.

Επικεφαλής ο επίτιμος πρόξενος της Ρωσίας στα Ιόνια νησιά, Ν. Κανούλας. Παρών και ο πρ. πρόεδρος του κεντρικού δημοτικού συμβουλίου, Δ. Μεταλληνός. Πρωτοστάτησε ο Παπαθανάσης, ιερέας στον ναό του Αη Γιάννη.