Παρασκευή 18.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

4 συλλήψεις στην Κέρκυρα

ΓΕ.Π.Α.Δ. ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
12 Οκτωβρίου 2024 / 11:52
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Οι άνδρες συνελήφθησαν σε διαφορετικές περιπτώσεις για διάφορα αδικήματα

ΚΕΡΚΥΡΑ. 4 άνδρες συνελήφθησαν στην Κέρκυρα από τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής για διάφορα αδικήματα. Συγκεκριμένα:

Ένας άνδρας 37 ετών συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης 10/10 στην πόλη της Κέρκυρας από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, διότι παραβίασε περίπτερο στο κέντρο της πόλης και αφαίρεσε προϊόντα, μικρής χρηματικής αξίας.

Επιπλέον, δύο άνδρες 30 και 60 ετών συνελήφθησαν, σε διαφορετικές περιπτώσεις, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Ειδικότερα:

Στην πρώτη περίπτωση, το βράδυ της Πέμπτης 10/10 συνελήφθη ένας 60χρονος από αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ. για κατοχή μικροποσότητας ακατέργαστης κάνναβης

Στην δεύτερη περίπτωση, το μεσημέρι της Παρασκευής 11/10 συνελήφθη και πάλι από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας 30χρονος για κατοχή 4 δισκίων για τα οποία απαιτείται ιατρική συνταγή.

Τέλος το βράδυ της Πέμπτης 10/10, ένας  νεαρός άνδρας, 19 ετών, συνελήφθη στη Δασιάς από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης για παράνομη παραμονή στη Χώρα.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.