Σάββατο 12.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αυτοψία στα έργα στη γέφυρα Ποταμού έκανε ο Γ. Τρεπεκλής (photos + video)

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
11 Οκτωβρίου 2024 / 13:05
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Πάντως, με το τέλος των έργων, θα μπορούν να κινούνται με ασφάλεια και λεωφορεία, αλλά και βαρύτερα οχήματα, κάτι που θα διευκολύνει την εξυπηρέτηση των κατοίκων.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το πρωί της Παρασκευής 11/10, ο Περιφερειάρχης Γ. Τρεπεκλής και ο Αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων & Προγραμματισμού Γ. Μάμαλος βρέθηκαν στην περιοχή όπου εκτελούνται τα έργα στη γέφυρα του Ποταμού.

Ο Περιφερειάρχης και οι συνεργάτες του πραγματοποίησαν αυτοψία και εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την πρόοδο των εργασιών.

Ο Γ. Τρεπεκλής δήλωσε, μεταξύ άλλων:

«Μετά την έναρξη των εργασιών για την εκβάθυνση και τον καθαρισμό στο ποτάμι, όπου ακόμη εξελίσσονται οι εργασίες και πιστεύω ότι πολύ σύντομα θα έχουν ολοκληρωθεί, είμαστε στην ολοκλήρωση της παρέμβασης στη γέφυρα», μάλιστα όπως ανέφερε θεωρεί ότι θα δοθεί στην κυκλοφορία το πολύ σε ένα μήνα.

Επιπλέον, δήλωσε ικανοποιημένος από την ποιότητα των εργασιών και συμπλήρωσε ότι εφαρμόζεται επακριβώς η γεωτεχνική μελέτη, σε μια παρέμβαση που έχει δυσκολίες. Πάντως, με το τέλος των έργων, θα μπορούν να κινούνται με ασφάλεια και λεωφορεία, αλλά και βαρύτερα οχήματα, κάτι που θα διευκολύνει την εξυπηρέτηση των κατοίκων.

 

Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωση του Περιφερειάρχη:

ΦΩΤΟ/VIDEO@ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.