Παρασκευή 18.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

4 συλλήψεις σε Κέρκυρα, Λευκάδα και Ζάκυνθο

ΓΕ.Π.Α.Δ. ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
10 Οκτωβρίου 2024 / 13:54
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, κατά περίπτωση

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο σε Κέρκυρα, Ζάκυνθο και Λευκάδα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα. Ειδικότερα:

Στην πόλη της Κέρκυρας, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, προχώρησαν στη σύλληψη 44χρονου άνδρα, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης.

Ακόμη, στο Λαγανά Ζακύνθου, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), εντόπισαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης 10/10 δύο ακόμη άνδρες ηλικίας 29 και 37 ετών, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και ένα πτυσσόμενο μαχαίρι, αντίστοιχα.

Τέλος, στη Λευκάδα, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), εντόπισαν και συνέλαβαν, τις πρώτες πρωινές ώρες, της Πέμπτης 10/10, έναν 22χρονο, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.