Κυριακή 29.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δούκας: «Πρέπει να αλλάξουμε πρώτα εμείς στο ΠΑΣΟΚ»

ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ
19 Σεπτεμβρίου 2024 / 14:28
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Στις 19:30 πρόκειται να δώσει ομιλία στην Ιόνιο Βουλή με την οποία θα κλείσει και η επίσκεψή του στην Κέρκυρα.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στην Κέρκυρα βρέθηκε την Πέμπτη 19/09 ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, ο οποίος είχε σειρά επαφών με τους δημάρχους, τον Περιφερειάρχη, ενώ επισκέφθηκε και το Νοσοκομείο Κέρκυρας.

Το μεσημέρι, περίπου στις 13:30, έδωσε συνέντευξη τύπου, στην οποία αναφέρθηκε, μεταξύ αλλων, στις συζητήσεις που είχε με τοπικούς παράγοντες για τα προβλήματα του νησιού, όπως η διαχείριση των απορριμμάτων και η υγεία, αλλά και στο τι τον ώθησε να κατέβει ως υποψήφιος για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΑΝΛ.

Μοναδική ευκαιρία

Όπως ανέφερε, θεωρεί τη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία ως μοναδική ευκαιρία για το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ να «κλείσει τον κύκλο της επιβίωσης» και να ανοίξει έναν κύκλο υπέρβασης, δημιουργώντας συνθήκες που θα εκφράζουν την κοινωνική πλειοψηφία.

Θέλει να στείλει μήνυμα με την υποψηφιότητά του για την «αλλαγή κατεύθυνσης της χώρας και του χώρου».

Θεωρεί ότι το κόμμα του πρέπει να στηρίξει την αποκέντρωση, την αυτοδιοίκηση, να ενισχύσει τον κινηματικό του χαρακτήρα, να αποκτήσει μεγαλύτερη διαδικασία συμμετοχής και συνέργειες και να πάρουν τα μέλη και οι φίλοι του κόμματος «ρόλο, λόγο και ευθύνη».

Στις 19:30 πρόκειται να δώσει ομιλία στην Ιόνιο Βουλή με την οποία θα κλείσει και η επίσκεψή του στην Κέρκυρα.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.