Πέμπτη 19.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ζάκυνθος: Συνελήφθη 69χρονος ο οποίος κατηγορείται ότι πυροβόλησε και τραυμάτισε σκύλο

ΣΥΛΛΗΨΗ
10 Σεπτεμβρίου 2024 / 11:05
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Στον συλληφθέντα επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο των 50.000 ευρώ

ΖΑΚΥΝΘΟΣ. Ένας άνδρας69 ετών συνελήφθη τη Δευτέρα 09/09 κατά την αυτόφωρη διαδικασία από αστυνομικούς του Α.Τ. Αλυκών και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για παράβαση των Νόμων περί ευζωίας των ζώων και περί όπλων. Ειδικότερα:

Στο πλαίσιο εξέτασης καταγγελίας, ο 69χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη από τους αστυνομικούς καθώς, πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας, 09/09, στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας Ζακύνθου, με την χρήση κυνηγετικού όπλου πυροβόλησε και τραυμάτισε σκύλο.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης, που πραγματοποιήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Αλυκών, κατασχέθηκε το κυνηγετικό όπλο που χρησιμοποίησε ο 69χρονος δράστης, το οποίο ως διαπιστώθηκε κατείχε παράνομα, ενώ, επιπλέον, σε βάρος του βεβαιώθηκε και το διοικητικό πρόστιμο των 50.000 ευρώ.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.