Πέμπτη 19.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

4 συλλήψεις στα αεροδρόμια Κεφαλονιάς και Κέρκυρας

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ
09 Σεπτεμβρίου 2024 / 14:06
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Προσπάθησαν να ταξιδέψουν παράνομα στο εξωτερικό

ΚΕΡΚΥΡΑ. Συνελήφθη το πρωί της Κυριακής 08/09, ένας άνδρας 28 ετών, ο οποίος εντοπίστηκε από αστυνομικούς του αεροδρομίου κατά τη διάρκεια διαβατηριακού ελέγχου να προσπαθεί να επιβιβαστεί παράνομα σε αεροπλάνο με προορισμό την Αυστρία, χρησιμοποιώντας πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Επιπλέον, το Σάββατο 07/09, στο αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου, συνελήφθησαν τρεις ακόμη άνδρες 23, 27 και 38 ετών οι οποίοι, με τον ίδιο τρόπο επιχείρησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε πτήσεις με προορισμό την Αυστρία και τη Γαλλία.

Σε μία ακόμα περίπτωση, χθες (08.09.2024), το πρωί, στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας, εντοπίστηκε, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα, 28χρονος αλλοδαπός, ο οποίος, με τον ίδιο ως άνω τρόπο, επιχείρησε να επιβιβαστεί παράνομα σε πτήση με προορισμό την Αυστρία.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

ΦΩΤΟ@ FB ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΟΥΣΣΟΣ/ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.