Πέμπτη 19.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Σιδάρι στις 10/09

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ
09 Σεπτεμβρίου 2024 / 10:12
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Λόγω προγραμματισμένης εκδήλωσης του Corfu Racing Club

ΚΕΡΚΥΡΑ. Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και διακοπή κυκλοφορίας θα εφαρμοστεί στον κεντρικό δρόμο (μονόδρομο) του Σιδαρίου, από το ύψος της έναρξής του μέχρι το ξενοδοχείο «Τρία αδέρφια» την Τρίτη 10/09 από τις 19:00 έως τις 22:00.

Οι ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν διότι είναι προγραμματισμένη εκδήλωση παρουσίασης πολυτελών αυτοκινήτων από το Corfu Racing Club.

 Με ευθύνη του υπεύθυνου του Σωματείου θα πρέπει να τοποθετηθεί σήμανση (κινδύνου, ρυθμιστική και πληροφοριακή) σχετικά με την διεξαγωγή της εκδήλωσης και για την ενημέρωση των κατοίκων της περιοχής, αναφορικά με τις προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, όπως και να μεριμνήσει για την απρόσκοπτη διέλευση οχημάτων εκτάκτου ανάγκης, επίσης ειδική μέριμνα θα πρέπει να υπάρξει για την εξυπηρέτηση των μετακινήσεων των οχημάτων Ατόμων με Αναπηρία που διαμένουν στην ανωτέρω οδό.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.