Δευτέρα 16.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κέρκυρα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή 01/09

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ
30 Αυγούστου 2024 / 13:15
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Λόγω εργασιών συντήρησης στο δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, διακοπή κυκλοφορίας και απαγόρευση στάθμευσης θα εφαρμοστούν, λόγω εργασιών συντήρησης στο δίκτυο της ΔΕΔΔΗΕ, στην ανώνυμη δημοτική οδό Καναλίων προς Ρωμαίικο (από την συμβολή της με την Εθνική Οδό Κέρκυρας-Γύρου Αχιλλείου έως και την συμβολή της με την οδό Αγίου Ιωάννη) και εξαιτίας των ιδιαίτερων λόγων ασφαλείας που προκύπτουν από τη φύση των εργασιών και αποσκοπώντας στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας.

Οι ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ την Κυριακή 01/09 από τις 08:00 έως τις 14:00.

Με ευθύνη του υπεύθυνου εργολάβου του έργου θα πρέπει να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη διέλευση από το σημείο που γίνονται τα έργα των οχημάτων εκτάκτου ανάγκης και να μεριμνήσει για την εξυπηρέτηση των μετακινήσεων των οχημάτων Ατόμων με Αναπηρία που διαμένουν στην περιοχή. Επιπλέον, θα πρέπει να τοποθετηθεί προσωπικό της εταιρείας καθώς και πλήρη και κατάλληλη κατά περίπτωση σήμανση (κινδύνου, ρυθμιστική και πληροφοριακή) σχετικά με την εκτέλεση των εργασιών και την ενημέρωση τόσο των οδηγών, όσο και των κατοίκων της περιοχής, αναφορικά με τις προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Το Τμήμα Τροχαίας Κέρκυρας θα πρέπει να παρακολουθεί την επάρκεια της σήμανσης και να υποδεικνύει στον υπεύθυνο των εργασιών υπάλληλο– μηχανικό της ΔΕΔΔΗΕ οποιοδήποτε άλλο μέτρο κρίνεται επιβεβλημένο για την ενημέρωση των οδηγών.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.