Δευτέρα 16.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Χάλκινος ο Λευθεριώτης στο πανελλήνιο rapid

ΣΚΑΚΙ
24 Αυγούστου 2024 / 10:04

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν και όλοι οι νεαροί Κερκυραίοι σκακιστές, Σπύρος Μακρής, Σπύρος Στρατηγός, Σπύρος Κολυτάς και Απόστολος Παλαιολόγου.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Διοργανώθηκαν στα Ιωάννινα 16-18 Αυγούστου από τον Μέγα Αλέξανδρο τα Πανελλήνια Σκακιστικά Πρωταθλήματα Blitz και Rapid, στη συνεδριακή αίθουσα του ξενοδοχείου Grand Serai. Τη μεγάλη επιτυχία έφερε ο Αλέξανδρος Λευθεριώτης του Σ.Π.Ζ. Κερκύρας που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Rapid, κερδίζοντας μάλιστα στον τελευταίο γύρο τον γκρανμαίτρ και Πρωταθλητή Ευρώπης Νέων Ευγένιο Ιωαννίδη.

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν και όλοι οι νεαροί Κερκυραίοι σκακιστές, Σπύρος Μακρής, Σπύρος Στρατηγός, Σπύρος Κολυτάς και Απόστολος Παλαιολόγου. Να σημειώσουμε ότι στο Blitz ο Σπύρος Μακρής νίκησε και αυτός τον GM Ευγένιο Ιωαννίδη!

 

O βετεράνος σκακιστής, δημοσιογράφος Γιάννης Ρεβύθης (κ) δίπλα στην Άντζελα Γκερέκου και τον ειδικό δημοσιογράφο/συγγραφέα, Γ. Πίττα.

Ωστόσο, πρέπει να τονίσουμε ότι και οι βετεράνοι σκακιστές της Κέρκυρας έδειξαν την αξία τους: Ο Γιάννης Ρεβύθης μετά από πολύχρονη αποχή επέστρεψε στις σκακιέρες και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία άνω των 65΄στο Rapid, κερδίζοντας πολλούς νεότερους αντιπάλους.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ ΝΑΘΑΝΑΗΛ ΣΤΟ ΦΒ