Δευτέρα 16.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στη γεώτρηση στην Κρινιά Περίθειας

ΔΗΜΟΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
22 Αυγούστου 2024 / 14:08
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

«ο Δήμος Βόρειας Κέρκυρας, συνεχίζει δυναμικά με στοχευμένες ενέργειες ούτως ώστε οι δημότες και οι επισκέπτες να μπορούν να απολαμβάνουν υψηλής ποιότητας και επαρκούς ποσότητας του πολύτιμου αγαθού.»

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στη νέα γεώτρηση στην περιοχή Κρινιά Περίθειας, όπως γνωστοποίησε με δελτίο τύπου ο δήμος Βόρειας Κέρκυρας. Οι εργασίας περιλαμβάνουν:

Κατασκευή –σύνδεση δικτύου μεταφοράς νερού από Κρινιά στην κεντρική  δεξαμενή υδροδότησης Λουτσών. Συνέχεια, σύνδεση με υπάρχον δίκτυο για την υδροδότηση των ορεινών οικισμών και της ευρύτερης περιοχής ΔΕ Κασσωπαίων (κοινότητες Σινιών-Νησακίου-Γιμαρίου).

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση «ο Δήμος Βόρειας Κέρκυρας, συνεχίζει δυναμικά  με στοχευμένες ενέργειες ούτως ώστε οι δημότες και οι επισκέπτες να μπορούν να απολαμβάνουν υψηλής ποιότητας και επαρκούς ποσότητας του πολύτιμου αγαθού.»

ΦΩΤΟ@ΔΗΜΟΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.