Δευτέρα 16.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Έξι συλλήψεις σε Κέρκυρα, Ζάκυνθο και Λευκάδα

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ
22 Αυγούστου 2024 / 13:00
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

ΟΙ συλλήψεις έγιναν, κατά περίπτωση, για ηχορύπανση, διατάραξη και παραβίαση ωραρίου λειτουργίας μουσικής, σε καταστήματα

ΚΕΡΚΥΡΑ. Έξι συλλήψεις πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας Ζακύνθου, Κέρκυρας και Λευκάδας, από τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης 21/08 έως και τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης 22/08, κατά περίπτωση, για ηχορύπανση, διατάραξη και παραβίαση ωραρίου λειτουργίας μουσικών οργάνων σε καταστήματα.

Στην Κασσιόπη Βόρειας Κέρκυρας και περιφερειακά της πόλης, οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη 2 ανδρών (ιδιοκτήτη και προσωρινά υπεύθυνου), καθώς διαπιστώθηκε ότι η μουσική των καταστημάτων τους διατάρασσε την κοινή ησυχία, ενώ επιπλέον, στη δεύτερη περίπτωση, διαπιστώθηκε να παραβιάζεται και το ωράριο λειτουργίας της μουσικής.

Στο Λαγανά και τα Λαζαρέττα Ζακύνθου, συνελήφθησαν 3 άνδρες, προσωρινά υπεύθυνοι αντίστοιχων καταστημάτων, για λειτουργία μουσικής που υπερέβαινε το επιτρεπτό όριο θορύβου.

Τέλος, στη Λευκάδα, συνελήφθη ακόμη ένας άνδρας, ιδιοκτήτης καταστήματος, για λειτουργία μουσικής που υπερέβαινε το επιτρεπτό όριο θορύβου.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.