Παρασκευή 18.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο δήμαρχος Γ. Μαχειμάρης στη μνήμη του Γιάννη Μανάτου

ΠΕΝΘΗ
24 Ιουλίου 2024 / 10:37

Η εικόνα του, η ομιλία του, ο χαρακτήρας του, το χαμόγελό του, η αισιοδοξία του, και όλα τα όμορφα στοιχεία της προσωπικότητάς του θα είναι πάντα στη σκέψη μας, ζωντανά

ΑΧΑΡΑΒΗ. (ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ). Ο Δήμαρχος  Βόρειας Κέρκυρας Γεώργιος Μαχειμάρης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου,  οι Αντιδήμαρχοι, οι δημοτικοί σύμβουλοι, οι εργαζόμενοι στο τεχνικό συνεργείο καθημερινότητας , οι εργαζόμενοι του Δήμου και η κοινωνία του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας,εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για  τον αδόκητο θάνατο του  Γιάννη Μανάτου  που «έφυγε» στα 33 του  χρόνια. Διάλεξε να “αποχωρήσει” τις μέρες που «δακρύζει το σταχτωμένο ΜΑΤΙ»  για  τους "104 εσταυρωμένους". 

Το πέρασμα του από τις δικές μας ζωές  ήταν τόσο σύντομο!  Η εικόνα του, η ομιλία του, ο χαρακτήρας του, το χαμόγελό του, η αισιοδοξία του, και όλα τα όμορφα στοιχεία της προσωπικότητάς του θα είναι πάντα στη σκέψη μας, ζωντανά,  για πάντα στις καρδιές και στο μυαλό μας. Στη διατάραξη του κύκλου της ζωής είναι γεγονός πως το γονεϊκό πένθος δεν είναι σαν τα άλλα είδη πένθους γιατί εδώ η απώλεια "ματώνει" όλο το είναι τους . Και σίγουρα δεν υπάρχουν λόγια τέτοια που να μπορούν να χαρίσουν σ’ αυτό τον πόνο  παρηγοριά.

Συμμετέχουμε στο βαρύ πένθος και εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια, σε όλη την οικογένεια , τους συγγενείς και φίλους.

Προσευχόμαστε  η δύναμη του Θεού και της Παναγίας μας  να αγγίξει την καρδιά της οικογένειας και όλων των συγγενών ώστε  να βρουν την δύναμη  και το κουράγιο  για την εσωτερική  τους παρηγοριά και γαλήνη σ αυτή τη δύσκολη και σκληρή δοκιμασία.