Κυριακή 08.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ακαριαίος ο θάνατος του 33χρονου Κερκυραίου οδηγού

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ
21 Ιουλίου 2024 / 19:16
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΙΤΗΣ

Σύμφωνα με μαρτυρίες αυτοπτών, έχασε αιφνιδίως τις αισθήσεις του.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Διερευνώνται από την Τροχαία οι συνθήκες του τραγικού, θανατηφόρου τροχαίου, την Κυριακή νωρίς το απόγευμα στην ε.ο. Παλαιοκαστρίτσας. Νεκρός ο οδηγός του τουριστικού λεωφορείου, Γιάννης Μανάτος (33).

Σύμφωνα με μαρτυρίες αυτοπτών, ο οδηγός έχασε αιφνιδίως τις αισθήσεις του, μοιραία και τον έλεγχο του οχήματος. Αυτό εκτράπηκε της πορείας του και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα της κυκλοφορίας κι από 'κεί εκτός δρόμου σε τρελή πορεία προς την αντίθετη κατεύθυνση, πέφτοντας εντέλει πάνω σε σταθμευμένη εκτός δρόμου ρυμούλκα νταλίκας.

 

 

Αυτή δυστυχώς ήταν ακριβώς απέναντι και στο ύψος του οδηγού του λεωφορείου με αποτέλεσμα να τραυματισθεί θανάσιμα. Αποκαλυπτικές είναι οι φωτογραφίες του χτυπημένου λεωφορείου.

Οι τραυματίες, δυο σοβαρότερα, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. 

Η Ενημέρωση εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του εκλιπόντος, εύχεται ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες..

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΙΤΗΣ

Είναι ο εκδότης - διευθυντής της Ενημέρωσης. Έχει σπουδάσει και εργαστεί ως μηχανικός και ηλεκτρονικός. Δημοσιογραφεί από τις αρχές της δεκαετίας του 1980. Έχει συνεργαστεί με σχεδόν όλες τις αθηναϊκές εφημερίδες. Διετέλεσε πρόεδρος του Συνδέσμου Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων, τον οποίον υπηρέτησε και από τη θέση του γενικού γραμματέα στο δ.σ. επί οκτώ χρόνια. Πιστεύει πως η ισχυρότερη ιδιότητα του δημοσιογράφου στην ενημέρωση είναι το ενδιαφέρον του για τα κοινά και στην επικοινωνία η έντιμη και ανιδιοτελής διαμεσολάβηση.