Παρασκευή 17.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εκμεταλλεύονται κομματικά τους αγώνες μας, λένε οι καθαρίστριες του Νοσοκομείου

Σωματείο Καθαριστριών Νοσοκομείου
08 Μαρτίου 2017 / 18:13

ΚΕΡΚΥΡΑ. Αποστάσεις παίρνει το Σωματείο Καθαριστριών - Καθαριστών του Νοσοκομείου Κέρκυρας απ΄ το Σύνδεσμο Ιδιωτικών Υπαλλήλων του ΠΑΜΕ,

με ανακοίνωση που αναφέρει τα εξής: 
«Το Δελτίο Τύπου του Κερκυραϊκού Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων ΠΑΜΕ είναι ψευδές και ανακριβές. Ουδέποτε το Δ.Σ. ή η Γενική Συνέλευση του Σωματείου μας, όρισαν Σωματειακή Επιτροπή Καθαριστριών Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας.

Ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων του ΠΑΜΕ καπηλεύεται συστηματικά τους αγώνες των εργαζομένων της Καθαριότητας. Σε περίπτωση που τολμήσουν να καπηλευτούν ξανά τους αγώνες μας, θα προβούμε σε νομικά και δικαστικά μέσα. Επίσης είναι ψευδής ο ισχυρισμός τους, ότι οι εργαζόμενοι στο χώρο της καθαριότητας έλαβαν από την εργολαβική εταιρεία κατά μέσο όρο 2.000 ευρώ. Η αλήθεια είναι ότι οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα εισέπραξαν μέρος των οφειλομένων από την εργολαβική εταιρεία, ενώ ο αγώνας μας συνεχίζεται και για το υπολειπόμενο ποσό και τις δίκαιες διεκδικήσεις μας.

Το Σωματείο μας δεν είχε καμία ενημέρωση σχετικά με το Δελτίο Τύπου του Κερκυραϊκού Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων ΠΑΜΕ, το οποίο μας εξέπληξε και μας βρίσκει εντελώς αντίθετους. Επισημαίνουμε ότι στο παρελθόν έχουμε δεχθεί τη βοήθεια του Κερκυραϊκού Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων ΠΑΜΕ, καθώς και τη βοήθεια άλλων σωματείων.

Το Σωματείο μας δέχεται τη συνεργασία των άλλων σωματείων. Η βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη. Δεν ανεχόμαστε όμως να εκμεταλλεύονται κομματικά τους αγώνες μας».