Κυριακή 08.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην θέση Άγιος Αθανάσιος, στη δημοτική οδό Σιναράδων

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ
14 Ιουλίου 2024 / 15:09

Από τις 08:30 έως τις 11:30 τη Δευτέρας 15/07

ΚΕΡΚΥΡΑ. Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων επί της δημοτικής οδού Σιναράδων στη θέση «Άγιος Αθανάσιος», θα γίνει από τις 08:30 έως τις 11:30 τη Δευτέρας 15/07, προκειμένου να εκτελεστούν οικοδομικές εργασίες. Τα οχήματα θα εκτρέπονται από παρόδιες οδούς.

Με ευθύνη της αιτούντα ιδιώτη να τοποθετηθεί έγκαιρα πλήρης και κατάλληλη, κατά περίπτωση, σήμανση (κινδύνου, ρυθμιστική και πληροφοριακή) για την ενημέρωση των χρηστών της οδού και των κατοίκων της περιοχής προς αποφυγή τροχαίου ατυχήματος. Επίσης ο αιτών να ενημερώσει έγκαιρα τους κατοίκους και ιδιοκτήτες καταστημάτων της περιοχής για την προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Τροχαίας Κέρκυρας να παρακολουθεί την επάρκεια της σήμανσης και να υποδεικνύει στον υπεύθυνο των οικοδομικών εργασιών οποιοδήποτε άλλο μέτρο κρίνεται επιβεβλημένο για την ενημέρωση των οδηγών, προς αποφυγή τροχαίου ατυχήματος.

Οι παραβάτες της παρούσας, διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις του Ν. 2696/99 ΄΄ Περί κυρώσεως του κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας ΄, η δε εφαρμογή της ανατίθεται στο Τμήμα Τροχαίας Κέρκυρας.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ