Κυριακή 08.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Χωρίς νερό οι Κυνοπιάστες

ΚΥΝΟΠΙΑΣΤΕΣ
13 Ιουλίου 2024 / 13:39
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Λόγω προβλήματος στο αντλιοστάσιο στις Βούτες

ΚΕΡΚΥΡΑ. Νέο πρόβλημα στην ύδρευση, αυτή τη φορά στους Κυνοπιάστες, Όπως γνωστοποίησε ο Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας Στ. Πουλημένος, το χωριό παραμένει χωρίς νερό και η ΔΕΥΑΚ προσπαθεί να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Η ανάρτηση του Στ. Πουλημένου στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης αναφέρει συγκεκριμένα:

«Τα προβλήματα στην ύδρευση εντείνονται. Αυτή τη φορά μας έχει «προδόσει» το αντλιοστάσιο στις Βούτες της Κοινότητας Κυνοπιαστών.

Το χωριό παραμένει χωρίς νερό, ενώ στο αντλιοστάσιο, σε συνθήκες καύσωνα, έχει στηθεί επιχείρηση από τη ΔΕΥΑΚ για την αντιμετώπιση της κατάστασης.

Ζητείται υπομονή και κατανόηση από τους κατοίκους!»

Για την διόρθωση του προβλήματος, οι υπηρεσίες της ΔΕΥΑ προσανατολίζονται στο άνοιγμα νέας γεώτρησης προς αναζήτηση καινούριων υδάτινων πηγών. Μία διαδικασία όμως, που μπορεί να διαρκέσει αρκετές μέρες μέχρι να διορθωθεί η κατάσταση.

ΦΩΤΟ@ FB ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.