Κυριακή 08.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στο Α.Τ Κέρκυρας επέστρεψε ο 20χρονος που απειλούσε να αυτοκτονήσει στη Σπηλιά

ΣΠΗΛΙΑ
09 Ιουλίου 2024 / 09:45

Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί ο Εισαγγελέας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός άνδρας διέμενε μόνος του στο ξενοδοχείο

ΚΕΡΚΥΡΑ. Αναστάτωση προκλήθηκε αργά χθες το βράδυ λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην περιοχή της Σπηλιάς, όταν πελάτης ξενοδοχείου απειλούσε να πέσει από το παράθυρο του δωματίου του. Για άγνωστους λόγους ο 20χρονος, ελληνικής καταγωγής είχε κλειδωθεί στο δωμάτιό του και από την εξωτερική μονάδα του κλιματιστικού που είχε σκαρφαλώσει απειλούσε ότι θα πέσει στο κενό.

Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική και η Αστυνομία με διαπραγματευτές, ενώ ο χώρος είχε αποκλειστεί. Κάτω ακριβώς από το παράθυρο, στο οποίο στεκόταν ο άνδρας πυροσβέστες ανέπτυξαν ένα φουσκωτό στρώμα σε περίπτωση πτώσης.

Τελικά μετά από διαπραγματεύσεις ο άνδρας πείστηκε να μπει μέσα στο δωμάτιο  και να ξεκλειδώσει την πόρτα, ενώ μετά από συζήτηση κατάφερε να ηρεμήσει. Ο νεαρός άνδρας οδηγήθηκε αρχικά στο Α.Τ Κέρκυρας και εν συνεχεία στο  Νοσοκομείο για ψυχιατρική εξέταση. Αυτή τη στιγμή παραμένει στο Α.Τ Κέρκυρας, ενώ για το συμβάν έχει ενημερωθεί ο Εισαγγελέας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 20χρονος διέμενε μόνος του στο ξενοδοχείο, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια που εξελίσσονταν το συμβάν δεν εξέφρασε κάποιο συγκεκριμένο αίτημα.

ΦΩΤΟ@ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ