Τετάρτη 03.07.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κέρκυρα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή της Γαρίτσας την Τρίτη 02/07

Kεφαλονιά: Διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων σε δρόμους του Δήμου Σάμης
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
30 Ιουνίου 2024 / 11:27
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Διακοπή της κυκλοφορίας στην οδό Αλκινόου

ΚΕΡΚΥΡΑ. Λόγω πανηγυριού που θα γίνει στην πλατεία της Γαρίτσας (Λίγερης), η Διεύθυνση Αστυνομίας Κέρκυρας αποφάσισε να εφαρμόσει τις παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Διακοπή της κυκλοφορίας στην οδό Αλκινόου, από τη συμβολή της με την οδό Σπύρου Νικοκάβουρα έως τη συμβολή της με την οδό Αλ. Δεσύλλα από την 17:00 ώρα της Τρίτης 02/07/2024 έως την 24:00 ώρα της ιδίας ημέρας.

Επιπλέον αποφάσισε:

«Με ευθύνη του υπεύθυνου του πολιτικού Συλλόγου της Γαρίτσας «ΤΟ ΑΛΣΟΣ» α) να τοποθετηθεί πλήρη και κατάλληλη κατά περίπτωση σήμανση ( κινδύνου, ρυθμιστική και πληροφοριακή) για την ενημέρωση τόσο των οδηγών, όσο και των κατοίκων της περιοχής, αναφορικά με τις προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, β) να γίνει μέριμνα για κάθε συντρέχουσα περίπτωση απρόσκοπτης και ταχείας διέλευσης οχημάτων εκτάκτου ανάγκης καθώς και για την εξυπηρέτηση των μετακινήσεων των οχημάτων Ατόμων με Αναπηρία που διαμένουν στις ανωτέρω οδούς.

Το Τμήμα Τροχαίας Κέρκυρας να παρακολουθεί την επάρκεια της σήμανσης και να υποδεικνύει στον υπεύθυνο του πολιτικού Συλλόγου της Γαρίτσας «ΤΟ ΑΛΣΟΣ , οποιοδήποτε άλλο μέτρο κρίνεται επιβεβλημένο για την ενημέρωση των οδηγών, προς αποφυγή τροχαίου ατυχήματος.

Οι παραβάτες της παρούσας, διώκονται και τιμωρούνται, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις του Ν. 2696/99 «Περί κυρώσεως του κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας» όπως αυτός τροποποιήθηκε και ισχύει, η δε εφαρμογή της ανατίθεται στο Τμήμα Τροχαίας Κέρκυρας.»

ΦΩΤΟ@INKEFALONIA.GR

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.