Δευτέρα 01.07.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ζάκυνθος: Τρεις συλλήψεις για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
27 Ιουνίου 2024 / 12:12
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, ποσότητες κοκαΐνης, mdma, ηλεκτρονική ζυγαριά και το χρηματικό ποσό των 1.820 ευρώ

ΖΑΚΥΝΘΟΣ. Τρείς συλλήψεις έγιναν την Τετάρτη 26/06 στη Ζάκυνθο κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν να αφορούν, κατά περίπτωση, διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Οι συλληφθέντες είναι αλλοδαποί ηλικίας 22, 26 και 34 ετών. Ειδικότερα:

Στο πλαίσιο επιχειρησιακών δράσεων στην περιοχή του Λαγανά, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), εντόπισαν, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης 26/06, τον 34χρονο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης.

Στη συνέχεια, μετά από αξιοποίηση πληροφοριακών δεδομένων, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου, πραγματοποίησαν έρευνα σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο όπου διέμενε ο 34χρονος μαζί με τον 22χρονο, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 2 συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού βάρους 8,9 γραμμαρίων,
  • 10 συσκευασίες, με mdma, συνολικού βάρους 17 γραμμαρίων
  • 3 δισκία με την ίδια ως άνω ναρκωτική ουσία,
  • 13 κενές συσκευασίες,
  •  1 ηλεκτρονική ζυγαριά,
  • το χρηματικό ποσό των 1.820 ευρώ και
  • 2 κινητά τηλέφωνα. 

Εμπλεκόμενο στην υπόθεση είναι ένα ακόμη άτομο 26 ετών, το οποίο και συνελήφθη, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης.

Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

ΦΩΤΟ@ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.