Σάββατο 29.06.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η παράταξη Βάρελη για το περιστατικό με τη σύλληψη του Αντιδήμαρχου

ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΛΙΤΩΝ
20 Ιουνίου 2024 / 13:39

"Η παράταξη μας δηλώνει ότι θα παρακολουθήσει από κοντά αυτά τα θέματα, ζητώντας περισσότερη ενημέρωση από την αστυνομία και τον Δήμο"

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΛΙΤΩΝ). Με έκπληξη, δυσαρέσκεια και θυμό πληροφορηθήκαμε ότι 3 υπάλληλοι του Δήμου και ο πολιτικός τους προϊστάμενος συνελήφθησαν, προήχθησαν και τελικά θα παραπεμφθούν σε τακτική δικάσιμο επειδή εργαζόταν για την κατασκευή πισίνας σε οικόπεδο του αδερφού του Δημάρχου.

Σε μια εποχή που ο Δήμος βρίσκεται σε τραγική οικονομική κατάσταση με χρέη προς όλους τους προμηθευτές, με μηδέν χρήματα για οποιοδήποτε έργο, με οριακή εξασφάλιση της δίμηνης μισθοδοσίας των υπαλλήλων, το να συμβαίνουν τέτοια γεγονότα ευτελίζουν τον Δήμο και την αυτοδιοίκηση.

Οι προσαγωγές 2-3 Αντιδημάρχων για παρανομίες παρεμφερούς χαρακτήρα, υποθέσεις που ακόμα εκκρεμούν και ήδη για μια εξ αυτών ΑΚΟΜΑ περιμένουμε την απάντηση του Διοικητή Α.Τ. Καρουσάδων για το τι ακριβώς συνέβη ξημερώματα των Ευρωεκλογών 9/6 στον Τυφλό ποταμό στο Σιδάρι δείχνουν ότι οι προσαγωγές είναι επιδημία στον Δήμο μας.

Ενώ ο Δημότης αντιμετωπίζει οξυμένα προβλήματα, καλείται να πληρώσει αβάσταχτα Δημοτικά Τέλη μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, από την αύξηση που έγινε από την παράταξη του Δημάρχου, με σοβαρότατα προβλήματα στην ύδρευση του Δήμου και με ανύπαρκτη ανταπόδοση κάθε μικρού έργου. Αυτές οι πρακτικές νεποτισμού και ευτελισμού της πολιτικής δεν συμβαίνουν ούτε από τους Φύλαρχους της υποσαχάριας Αφρικής.

Η παράταξη μας δηλώνει ότι θα παρακολουθήσει από κοντά αυτά τα θέματα, ζητώντας περισσότερη ενημέρωση από την αστυνομία και τον Δήμο, ελπίζοντας ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες που έχουν επιληφθεί των θεμάτων θα πράξουν το καθήκον τους, ενημερώνοντας τακτικά τους Δημότες για ότι συμβαίνει. Πρέπει να φράξουμε τον δρόμο σε τέτοιες τακτικές μαζί με τους Δημότες.

Υ.Γ. Θα επανέλθουμε σύντομα με περισσότερες πληροφορίες.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ