Τετάρτη 26.06.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αύριο η νεκροψία-νεκροτομή του 55χρονου αγνοούμενου Αμερικανού στο Μαθράκι

ΝΕΚΡΟΨΙΑ
17 Ιουνίου 2024 / 10:54
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Τι δείχνει η αρχική εικόνα σύμφωνα με τον ιατροδικαστή

ΚΕΡΚΥΡΑ. Αύριο, Τρίτη, αναμένεται να διενεργηθεί η νεκροψία – νεκροτομή στη σορό του 55χρονου Αμερικανού τουρίστα που είχε εξαφανιστεί από την Τρίτη 11 Ιουνίου στο Μαθράκι.

Στο σημείο του ακριτικού νησιού, όπου εντοπίστηκε νεκρός, ο αγνοούμενος, βρέθηκε την Κυριακή ο ιατροδικαστής Γιάννης Αϊβατίδης. Όπως τόνισε στην «Ε» , η αρχική εικόνα δείχνει ότι ο 55χρονος εκβράστηκε όπως και ότι είχε μείνει για πολλές ώρες – ημέρες στο νερό, ενδεχομένως και από τη χρονική στιγμή της εξαφάνισής του.

Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση στοιχεία που να παραπέμπουν σε εγκληματικές ενέργειες δεν προέκυψαν. Ωστόσο, όπως διευκρίνισε, τα ακριβή αίτια του θανάτου του, αναμένεται να προσδιοριστούν από τη νεκροψία – νεκροτομή.

ΦΩΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε περιοδικά της συμπρωτεύουσας και στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος». Τα έτη 2016 – 2017 δίδαξε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας Συντακτών & Ρεπόρτερ του Δημόσιου ΙΕΚ Κέρκυρας. Εν συνεχεία απασχολήθηκε ως δημοσιογράφος στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ενώ από τον Μάιο του 2021 εργάζεται στην «Καθημερινή Ενημέρωση». Είναι μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ.