Τετάρτη 26.06.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στο νοσοκομείο τρία άτομα μετά από τροχαίο στου Τζάβρου

ΤΡΟΧΑΙΟ
17 Ιουνίου 2024 / 10:08
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Τραυματίστηκαν ο νεαρός οδηγός του ΙΧ και δυο ηλικιωμένοι

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν πριν λίγη ώρα τρία άτομα μέτα από τροχαίο που συνέβη στου Τζάβρου γύρω στις 9.30 το πρωί.

Σύμφωνα με την Τροχαία, ΙΧ που οδηγούσε νεαρός, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, προσέκρουσε πάνω σε κάδους κι αυτοί από τη σύγκρουση κατέληξαν πάνω σε δυο ηλικιωμένους που περίμεναν σε στάση λεωφορείου. Τόσο ο οδηγός του ΙΧ όσο και οι ηλικιωμένοι μεταφέρθηκαν άμεσα στο ΓΝΚ με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Στο σημείο έσπευσε η Τροχαία. Οι πρώτες πληροφορίες αν και ανέφεραν για παράσυρση των ηλικιωμένων από ΙΧ, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώθηκε από την Τροχαία.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε περιοδικά της συμπρωτεύουσας και στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος». Τα έτη 2016 – 2017 δίδαξε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας Συντακτών & Ρεπόρτερ του Δημόσιου ΙΕΚ Κέρκυρας. Εν συνεχεία απασχολήθηκε ως δημοσιογράφος στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ενώ από τον Μάιο του 2021 εργάζεται στην «Καθημερινή Ενημέρωση». Είναι μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ.