Τετάρτη 26.06.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πελάης: Με εταιρία συμφερόντων της οικογένειας Ρίζου συνεχίζουν τα ξενοδοχεία της Meeting point

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
09 Ιουνίου 2024 / 18:47
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ενώ κλείνει την ανακοίνωση τονίζοντας ότι "Συνεχίζουμε τον αγώνα για τους εργαζομένους στο γραφείο γενικού τουρισμού της meeting point"

ΚΕΡΚΥΡΑ. Όπως ενημέρωσε με ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Στ. Πελάης, τα ξενοδοχεία της meeting point (Sandy, Sandy Villas, Mythos Kairaba) θα συνεχίζουν τη λειτουργία τους με εταιρία συμφερόντων της ιδιοκτησίας Ρίζου. Η ανάρτηση αναφέρει συγκεκριμένα:

«Μια άλλη μέρα ξεκινά για τους εργαζομένους στα ξενοδοχεία της meeting point. Σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε απ’ τον εκπρόσωπο της ιδιοκτησίας των ακίνητων, τα ξενοδοχεία θα συνεχίσουν την λειτουργία τους με εταιρία συμφερόντων της ιδιοκτησίας Ρίζου. Για να είναι βέβαια και καλή η "επόμενη" μέρα θα πρέπει: 1)Το διάδοχο σχήμα ν αναλάβει όλες τις υποχρεώσεις έναντι των εργαζομένων ως διάδοχος εταιρία. 2)Να τηρηθεί απαρέγκλιτα η ΣΣΕ και ενδεχόμενοι ευνοϊκότεροι οροί. Ενημερώσαμε σήμερα τους εργαζομένους για τις εξελίξεις και δώσαμε σχετικές οδηγίες για τι θα πρέπει να προσέξουν. Συνεχίζουμε τον αγώνα για τους εργαζομένους στο γραφείο γενικού τουρισμού της meeting point.»

ΦΩΤΟ@FB ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΠΕΛΑΗΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.