Τετάρτη 26.06.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με Πέτρο Ευθυμίου η κεντρική πολιτική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ (photos + video)

ΕΥΘΥΜΙΟΥ
07 Ιουνίου 2024 / 10:43
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ευθυμίου: «Στις προηγούμενες (εκλογές) σπάσαμε όλες τις προβλέψεις, τώρα πρέπει να σπάσουμε όλες τις βεβαιότητες»

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την Πέμπτη 06/06 βρέθηκε στο νησί το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Πέτρος Ευθυμίου, ο οποίος μίλησε στην κεντρική πολιτική εκδήλωση του κόμματος. Ακόμη, στη συγκέντρωση παραβρέθηκε η υποψήφια ευρωβουλευτής Όλγα Μαρκογιαννάκη, η οποία απηύθυνε χαιρετισμό.

Η συγκέντρωση έγινε στην Ιόνιο Βουλή, και το παρόν έδωσαν τοπικοί παράγοντες, μέλη και φίλοι του κόμματος. Μεταξύ αυτών, ο βουλευτής Δημήτρης Μπιάγκης, η επικεφαλής της παράταξης «Μένουμε Ιόνιο» Μαρία Δρυ, ο γραμματέας της Νομαρχιακής Νίκος Τησαρχόντου και άλλοι.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο Π. Ευθυμίου ανέφερε σχετικά με το αποτέλεσμα των εκλογών «Στις προηγούμενες (εκλογές) σπάσαμε όλες τις προβλέψεις, τώρα πρέπει να σπάσουμε όλες τις βεβαιότητες».

 

ΦΩΤΟ/VIDEΟ@ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.