Τετάρτη 26.06.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εκδήλωση ΚΚΕ - Κ. Παπαδάκης: «Κατέρρευσαν οι μύθοι για την Ε.Ε» (video)

ΚΚΕ
05 Ιουνίου 2024 / 11:12
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στο δρόμο για τις κάλπες της 9ης Ιουνίου, η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση που διοργάνωσε η Τομεακή Επιτροπή Κέρκυρας του ΚΚΕ, πραγματοποιήθηκε χθες στην Πόρτα Ριάλα με ομιλητή τον ευρωβουλευτή του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιο Κώστα Παπαδάκη.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Γιώργος Κεντρωτής, καθηγητής μετάφρασης και διερμηνείας του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Ο ευρωβουλευτής επεσήμανε ότι η πάγια στάση του κόμματος κατά της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τώρα αποδεικνύεται ότι ήταν σωστή. 

«Όχι μόνον βγήκαν «λίρα 100 οι αλήθειες που είχε πει από χρόνια το ΚΚΕ για την Ευρωπαϊκή Ένωση, ότι δηλαδή είναι αντίπαλος του Λαού αλλά και όλων των υπόλοιπων λαών. Την ίδια ώρα που μιλούσε γι' αυτά το ΚΚΕ, όλοι οι υπόλοιποι μιλούσαν με μεγαλοστομίες. Αυτοί οι μύθοι τους κατέρρευσαν και σήμερα αποτελούν το πιο σύντομο ανέκδοτο. 

Τώρα μάλιστα που η ακρίβεια λυσσομανά και η επίσημη φτώχια των 95 εκατομμυρίων στην Ευρώπη εξαπλώνεται. Τώρα που δεν πεινούν μόνον οι άνεργοι αλλά και αυτοί που δουλεύουν!

Γινόμαστε όλο και πιο φτωχοί εξαιτίας της πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης που όλοι τους πίνουν νερό στο όνομά της - πλην ΚΚΕ. Είναι αποτέλεσμα των καθηλωμένων μισθών παρά τις ονομαστικές αυξήσεις για πενταροδεκάρες την ημέρα. 

Η ψήφος στο ΚΚΕ είναι ψήφος ενίσχυσης του αγώνα για να σπάσουμε τα δεσμά της ΕΕ και του συστήματος, ψήφος αγώνα για την Ελλάδα και την Ευρώπη της εργατικής αντεπίθεσης, του Σοσιαλισμού. Για την Ευρώπη των λαών και όχι των λόμπι και των μονοπωλίων» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφιος.

 

ΦΩΤΟ/VIDEO@ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.