Παρασκευή 18.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

ΛΑΟΔΑΜΑΣ – Λήξη σχολικής Χρονιάς με αναμνηστικά διπλώματα και δώρα σε όλους τους χορευτές

ΛΑΟΔΑΜΑΣ
04 Ιουνίου 2024 / 12:06
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εμφανίστηκαν όλα τα ηλικιακά τμήματα και χειροκροτήθηκαν για τις χορευτικές τους ικανότητες, ιδιαίτερα δε οι μικρές ηλικίες.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με μια όμορφη χορευτική εκδήλωση έληξε η σχολική χρονιά στον Λαοδάμα. Εμφανίστηκαν όλα τα ηλικιακά τμήματα και χειροκροτήθηκαν για τις χορευτικές τους ικανότητες, ιδιαίτερα δε οι μικρές ηλικίες.

Στην εκδήλωση καλωσόρισε τους γονείς, τους κηδεμόνες και τους φίλους- μέλη του συλλόγου ο Πέρρος Νίκος, γραμματέας και από τα ιδρυτικά μέλη. «Σας καλωσορίζουμε στην νεα μας διεύθυνση, στην νέα μας έδρα, την οποία με πολύ κόπο και μεράκι διαμορφώσαμε σε ένα καλαίσθητο κέντρο πολιτισμού και ταυτόχρονα λειτουργικό. Η παρουσία μας στην νέα αυτή γειτονιά ανάδειξε και την δυνατότητα να οργανώνουμε εκδηλώσεις εξω ακριβώς από την αίθουσα μας και το πρώτο εγχείρημα όπως όλοι διαπιστώνουμε είναι πετυχημένο…» δίνοντας τον λόγο στην πρόεδρο κα Μαριλένα Κάντα, η οποία αφού τόνισε ιδιαίτερα την κοινωνική σημασία της συμμετοχής σε πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους , παρουσίασε τους συνεργάτες και δασκάλους όλων των τμημάτων. Στην μουσικοκινητική αγωγή Θωμαί Θεοχαροπούλου και την συνεργάτιδά της, στο θεατρικό Ιωνά Νατάσα και στα χορευτικά τμήματα τον Πολυμενάκο Νίκο και την Καρύδη Ελευθερία.  Φυσικά το διδακτικό μέρος τελειώνει, αφού ο Λαοδάμας θα συμμετάσχει σε πολλές εκδηλώσεις του καλοκαιριού στις οποίες έχει προσκληθεί …

Στους μικρούς χορευτές απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα και δόθηκαν δώρα από τους δασκάλους τους . Φυσικά δεν έλλειψε ο μπουφές με πολλά γλυκίσματα και όχι μόνο …που συνόδεψαν τις ευχές για καλό καλοκαίρι …

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.