Κυριακή 29.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με Κώστα Παπαδάκη η προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στην Κέρκυρα

ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ
03 Ιουνίου 2024 / 16:52

Τρίτη 4 Ιουνίου στις 19:30 στην Πόρτα Ριάλα

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Τομεακή Επιτροπή Κέρκυρας του ΚΚΕ διοργανώνει την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Κόμματος για τις ευρωεκλογές, την Τρίτη 4 Ιουνίου στις 19:30 στην Πόρτα Ριάλα. Θα μιλήσει ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιος Κώστας Παπαδάκης.

Στη συγκέντρωση θα απευθύνει χαιρετισμό ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Γιώργος Κεντρωτής, καθηγητής μετάφρασης και διερμηνείας του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Στο δρόμο για τις κάλπες της 9ης Ιουνίου απέναντι στην ΕΕ, στις αντιλαϊκές της πολιτικές και στα κόμματα που τη στηρίζουν οι εργαζόμενοι έχουν επιλογή που μπορεί να στείλει μήνυμα ανατροπής: Τώρα δυνατό ΚΚΕ.

Η ψήφος στο ΚΚΕ είναι ψήφος ενίσχυσης του αγώνα για να σπάσουμε τα δεσμά της ΕΕ και του συστήματος, ψήφος αγώνα για την Ελλάδα και την Ευρώπη της εργατικής αντεπίθεσης, του Σοσιαλισμού. Για την Ευρώπη των λαών και όχι των λόμπι και των μονοπωλίων.

Κάθε ψήφος στο ΚΚΕ την επόμενη μέρα θα βρεθεί εκεί που τη χρειάζεται ο εργαζόμενος: στη συλλογική διεκδίκηση για αυξήσεις στους μισθούς, για μέτρα ανακούφισης από την ακρίβεια, για δωρεάν Υγεία και Παιδεία, για να σταματήσει η συμμετοχή της Ελλάδας σε δύο πολέμους.

Πιο δυνατό ΚΚΕ και εκεί που παίρνονται οι αντιλαϊκές αποφάσεις, όπως στο Ευρωκοινοβούλιο, αλλά και εκεί που όλα ανατρέπονται: στους δρόμους του αγώνα! Στις 9 Ιουνίου ενισχύουμε τη δύναμή μας, ενισχύουμε το ΚΚΕ.