Τρίτη 18.06.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στο Παλαιό Φρούριο οι ορκωμοσίες των τμημάτων της Κέρκυρας του Ιονίου Πανεπιστημίου (photos)

ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
31 Μαΐου 2024 / 14:46
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Η τελετή πλαισιώθηκε επίσης προς τιμή των αποφοίτων και των νέων ομότιμων καθηγητών από καλλιτεχνικά δρώμενα του Τμήματος Μουσικών Σπουδών και του Τμήματος Ήχου και Εικόνας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στο παλαιό φρούριο πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας των τμημάτων της Κέρκυρας του Ιονίου Πανεπιστημίου. Στην ίδια τελετή πραγματοποιήθηκε και η απονομή των διαπιστευτηρίων ομοτιμοποίησης των:

Νίκου Καραπιδάκη (Τμήμα Ιστορίας)

Θεόδωρος Παππάς (Τμήμα Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Μουσειολογίας)

Σώζων Παπαβλασσόπουλος (Τμήμα Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Μουσειολογίας)

Η τελετή πλαισιώθηκε επίσης προς τιμή των αποφοίτων και των νέων ομότιμων καθηγητών από καλλιτεχνικά δρώμενα του Τμήματος Μουσικών Σπουδών και του Τμήματος Ήχου και Εικόνας.

ΦΩΤΟ@ FB AUDIOVISUAL ARTS FESTIVAL

Το Φωνητικό Σύνολο του Τμήματος Μουσικών Σπουδών υπό τη μουσική διεύθυνση του Δημήτρη Κτιστάκη, το σύνολο Τζαζ υπό την καθοδήγηση του Δήμου Δημητριάδη και του Λευτέρη Κορδη, η ομάδα παραστατικών τεχνών του Τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας υπό την εποπτεία της Χαράς Μαρίνη και της Χριστίνας Μιτσάνη και την καλλιτεχνική συνεισφορά των Gustil Tiligadis και Απόστολου Λουφόπουλου προσέφεραν υψηλής ποιότητας εμπειρία στους παρευρισκόμενους.

ΦΩΤΟ@ FB ΑΝΔΡΕΑΣ ΦΛΩΡΟΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.