Παρασκευή 18.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Έφτιαξαν τη βλάβη, έρχεται το νερό

ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗ
30 Μαΐου 2024 / 19:51
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΙΤΗΣ

Σύμφωνα με ανάρτηση του δημάρχου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το νερό φτάνει πλέον και στα υψηλότερα σημεία, αλλά ο δρόμος πλήρους ομαλοποίησης στην λειτουργία του δικτύου, είναι ακόμη μακρύς…

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η ανάρτηση του δημάρχου: «Επισκευάστηκε πριν λίγο (Πέμπτη, 19:15), από συνεργείο της ΔΕΥΑΚ, νέα μεγάλη βλάβη στον κεντρικό αγωγό 500 mm, στην οδό Δαίρπφελδ (περιοχή Ινστιτούτου Ελαίας) και η παροχή νερού σε μεγάλο μέρος της πόλης που είχε διακοπεί, αποκαθίσταται.

Στο μεταξύ, βελτιώνεται συνολικά η υδροδότηση της πόλης, μετά τον εντοπισμό πολλών μεγάλων βλαβών που επισκευάστηκαν από συνεργεία της ΔΕΥΑΚ.

Το νερό φτάνει πλέον και στα υψηλότερα σημεία, αλλά ο δρόμος πλήρους ομαλοποίησης στην λειτουργία του δικτύου, είναι ακόμη μακρύς…

Μεγάλο μέρος των αγωγών είναι σε κακή κατάσταση και οι απώλειες νερού ανυπολόγιστες. Τα συνεργεία της επιχείρησης δίνουν καθημερινά τη μάχη να στεγανοποιήσουν ένα δίκτυο - σουρωτήρι!».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΙΤΗΣ

Είναι ο εκδότης - διευθυντής της Ενημέρωσης. Έχει σπουδάσει και εργαστεί ως μηχανικός και ηλεκτρονικός. Δημοσιογραφεί από τις αρχές της δεκαετίας του 1980. Έχει συνεργαστεί με σχεδόν όλες τις αθηναϊκές εφημερίδες. Διετέλεσε πρόεδρος του Συνδέσμου Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων, τον οποίον υπηρέτησε και από τη θέση του γενικού γραμματέα στο δ.σ. επί οκτώ χρόνια. Πιστεύει πως η ισχυρότερη ιδιότητα του δημοσιογράφου στην ενημέρωση είναι το ενδιαφέρον του για τα κοινά και στην επικοινωνία η έντιμη και ανιδιοτελής διαμεσολάβηση.