Σάββατο 27.07.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κάλεσμα για στήριξη του ευρωψηφοδελτίου του ΚΚΕ από τον υποψήφιο Τάσο Τόκα

ΚΚΕ
20 Μαΐου 2024 / 13:53
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Το πραγματικό πρόσωπο της πολιτικής της ΕΕ αν θέλει κάποιος να το δει, ας κάνει ένα κόπο να επισκεφθεί ένα ειδικό σχολείο, επισήμανε σε δηλώσεις του

ΚΕΡΚΥΡΑ. Κάλεσμα για στήριξη του ευρωψηφοδελτίου του ΚΚΕ στις κάλπες της 9ης Ιουνίου απηύθυνε από την Κέρκυρα, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του κόμματος Τάσος Τόκας.

Ο εξ Ιωαννίνων δάσκαλος ειδικής αγωγής, Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Μαθητών Δήμου Ιωαννιτών και της Ομοσπονδίας Γονέων Ηπείρου, μέλος του ΔΣ της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Γονέων Μαθητών Ελλάδας, πραγματοποιεί αυθημερόν επίσκεψη στο νησί, στο πλαίσιο της περιοδείας του, ενόψει των ευρωεκλογών.

 

 

 

Στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας από τα γραφεία της ΤΕ του ΚΚΕ, αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ειδική αγωγή και στην Κέρκυρα, μετά από επισκέψεις που πραγματοποίησε σε σχολεία, εστιάζοντας στις υποδομές, στα πληθωρικά τμήματα, στην υποστελέχωση και στην υποχρηματοδότηση.

Ο ίδιος στηλίτευσε  ιδιαίτερα το γεγονός ότι ενώ δίνονται κονδύλια από το Ταμείο Ανάκαμψης ακόμη και για φωτοβολταϊκά και για led στα σχολεία, ωστόσο δεν προβλέπονται πόροι για ανέγερση σχολείων ειδικής αγωγής, σύμφωνα με τις νέες ανάγκες που έχουν διαμορφώσει τα εκπαιδευτικά προγράμματα.

Ο κ. Τόκας απηύθυνε κάλεσμα προς τον κερκυραϊκό λαό για στήριξη του ευρωψηφοδελτίου του ΚΚΕ, με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα των εκλογών, έτσι ώστε το κόμμα να έχει δυνατή φωνή στο Ευρωκοινοβούλιο, όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

Ανοιχτή σύσκεψη

Στις 6.30 το απόγευμα ο ίδιος θα συμμετάσχει σε ανοιχτή σύσκεψη στο καφέ «Βινύλιο» στην Σπηλιά με θέμα «Οι εξελίξεις στην εκπαίδευση και η Ευρωπαϊκή Ένωση». 

 

 

ΦΩΤΟ/VIDEO@ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε περιοδικά της συμπρωτεύουσας και στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος». Τα έτη 2016 – 2017 δίδαξε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας Συντακτών & Ρεπόρτερ του Δημόσιου ΙΕΚ Κέρκυρας. Εν συνεχεία απασχολήθηκε ως δημοσιογράφος στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ενώ από τον Μάιο του 2021 εργάζεται στην «Καθημερινή Ενημέρωση». Είναι μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ.