Κυριακή 02.06.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κέρκυρα: 16χρονος πήγε στο νοσοκομείο μετά από συμπλοκή με 15χρονο

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
19 Μαΐου 2024 / 22:19
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Την Κυριακή 19/05 μεταφέρθηκαν και οι τρείς στον εισαγγελέα, όπου σχηματίστηκε δικογραφία και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τις βραδινές ώρες της Παρασκευής 17/05 ένας ανήλικος 16 ετών ξυλοκοπήθηκε από άλλο νεαρό, 15 ετών, στην περιοχή της πλατείας Ψυχιατρείου και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο, όπως κατήγγειλαν οι γονείς του.

Η μητέρα του εφήβου, κατήγγειλε το περιστατικό τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου 18/05, λέγοντας ότι ο γιός της δέχθηκε χτυπήματα σε πρόσωπο και σώμα. Το Αστυνομικό Τμήμα Κέρκυρας ανέλαβε την υπόθεση και ξεκίνησε έρευνα.

Το Σάββατο συνελήφθησαν τόσο ο 15χρονος (για πρόκληση σωματικών βλαβών) όσο και οι γονείς του (για παραμέληση ανηλίκου).

Την Κυριακή 19/05 μεταφέρθηκαν και οι τρείς στον εισαγγελέα, όπου σχηματίστηκε δικογραφία και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

Η έρευνα συνεχίζεται από το Α.Τ. Κέρκυρας.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.