Κυριακή 02.06.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Βρέθηκε σώος 75χρονος που αναζητούνταν στην Β. Κέρκυρα

ΒΟΡΕΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑ
19 Μαΐου 2024 / 12:32
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

"Η έρευνα κράτησε μέχρι της 3.40 όπου μέλη της ομάδας εντόπισαν τον 75χρονο σώο και σε καλή κατάσταση στην υγεία του στην περιοχή Καββαδάδων."

ΚΕΡΚΥΡΑ. Αίσια ήταν η κατάληξη της έρευνας για έναν άνδρα 75 ετών που είχε εξαφανιστεί από το χωριό Μαγουλάδες της Β. Κέρκυρας. Όπως αναφέρει η Υπεύθυνη της Επίλεκτης Ομάδας ειδικών Αποστολών Βόρειας Κέρκυρας Αναστασία Λιουδάκη σε ανάρτησή της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης:

«Ενημερώθηκε η ΕΠΟΜΕΑ Β.ΚΕΡΚΥΡΑΣ για εξαφάνιση ηλικιωμένου ατόμου στο χωριό Μαγουλάδες του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας. Άμεσα στο συμβάν παραβρέθηκαν 15 μέλη της ομάδας όπου και συνέδραμαν στην έρευνα. Στο τόπο παρευρεθεί το Α.Τ Βόρειας Κέρκυρας το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Θιναλίων και η Πολιτική προστασία του Δήμου Β. Κέρκυρας. Η έρευνα κράτησε μέχρι της 3.40 όπου μέλη της ομάδας εντόπισαν τον 75χρονο σώο και σε καλή κατάσταση στην υγεία του στην περιοχή Καββαδάδων. Άμεσα ενημερώθηκε γιατρός από το πολύ ιατρείο Ionian care που παρείχε τις πρώτες βοήθειες. Τον ηλικιωμένο κύριο παρέλαβε συγγενικό του πρόσωπο όπου και τον μετέφερε στο γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας για προληπτικές εξετάσεις»

ΦΩΤΟ@FB Αναστασία Λιουδάκη

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.