Σάββατο 29.06.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σύσκεψη για τον καθορισμό του προγράμματος των προεκλογικών συγκεντρώσεων για τις Ευρωεκλογές

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
15 Μαΐου 2024 / 12:28

Έργο της Επιτροπής αυτής είναι η τήρηση του προγράμματος προεκλογικών ομιλιών και συγκεντρώσεων και ο καθορισμός του χώρου και του χρόνου διεξαγωγής των ομιλιών των υποψηφίων και των συνδυασμών

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΔΗΜΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ). Ο Αντιδήμαρχος Ν. Βραδής, πρόεδρος της Διακομματικής Επιτροπής για τον καθορισμό χώρου διεξαγωγής ομιλιών και των όρων προστασίας του περιβάλλοντος από τη ρύπανση και την ηχορύπανση, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου κάλεσε σε συνεδρίαση τα μέλη της ανωτέρω επιτροπής, την Πέμπτη 23-5-2024, ώρα 11.00 στο Γραφείο Δημάρχου στο Ιστορικό Δημαρχείο.

Εκτός των υπηρεσιακών παραγόντων, που ορίστηκαν με την υπ΄ αριθμ. 19626/10-05-2024 απόφασή του Δημάρχου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, καλούνται και οι εκπρόσωποι των κομμάτων που έχουν ανακηρυχθεί με την αρίθμ. 37751/24-4-2024 απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, οι οποίοι θα υποδειχτούν από τα ίδια τα κόμματα, προσκομίζοντας έγγραφο ορισμού τους από το οικείο κόμμα.

Έργο της Επιτροπής αυτής είναι η τήρηση του προγράμματος προεκλογικών ομιλιών και συγκεντρώσεων και ο καθορισμός του χώρου και του χρόνου διεξαγωγής των ομιλιών των υποψηφίων και των συνδυασμών, καθώς και η προστασία του περιβάλλοντος από τη ρύπανση και ηχορύπανση κατά την προεκλογική περίοδο των εκλογών της 9ης Ιουνίου 2024.

ΦΩΤΟ@pixabay