Σάββατο 18.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δήμαρχος: Ατυχές περιστατικό, εκφράζω την λύπη μου (video)

ΜΠΟΤΗΣ ΚΑΤΑΚΕΦΑΛΑ
04 Μαΐου 2024 / 21:25
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΙΤΗΣ

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι στο ανακοινωθέν του δημάρχου, Στ. Πουλημένου, μόλις μια εβδομάδα πριν, για την επίδειξη της δέουσας προσοχής στη ρίψη των μπότηδων, και το κακό έγινε.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Οι δυο αντιδήμαρχοι, Χαλικιόπουλος και Βραδής, εκτεθειμένοι σε εκατοντάδες ίσως φωτογραφικές μηχανές, δεν πρόσεξαν τις διερχόμενες. Άφησαν από τα χέρια τους υπερμεγέθη μπότη από τα παράθυρα του ιστορικού δημαρχείου πάνω στο κεφάλι μιας γυναίκας.

Το ύψος της ρίψης και η ελαφρότητα του κεραμικού, σαν από θαύμα δεν τραυμάτισαν σοβαρότερα τη διερχόμενη αλλά και το φετινό, κερκυραϊκό Πάσχα.

Την λύπη του για το συμβάν εξέφρασε ο δήμαρχος με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα: «ΕΚΦΡΑΖΩ ΤΗ ΛΥΠΗ ΜΟΥ για το ατυχές περιστατικό που συνέβη σήμερα, κατά τη ρίψη των μπότηδων της πρώτης Ανάστασης, από το ιστορικό Δημαρχείο της πόλης. Ευτυχώς ο τραυματισμός της διερχόμενης γυναίκας ήταν ελαφρύς και δίχως άλλες συνέπειες. Το περιστατικό, ωστόσο, είναι ενδεικτικό του κινδύνου ατυχήματος που μπορεί ανά πάσα στιγμή να συμβεί, από αμέλεια ή απροσεξία, κατά την τέλεση του εθίμου και τούτο επιβάλλει τη λήψη πρόσθετων μέτρων ασφάλειας και την ιδιαίτερη προσοχή όλων μας!

Η ευχή παραμένει ισχυρή: ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!»

Το γεγονός απαθανατίστηκε από πλήθος τηλεφώνων και φωτογραφικών γωνιών και έγινε viral σε πολλές ιστοσελίδες.

ΦΩΤΟ/VIDEO@FB Giannis Pagalis

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΙΤΗΣ

Είναι ο εκδότης - διευθυντής της Ενημέρωσης. Έχει σπουδάσει και εργαστεί ως μηχανικός και ηλεκτρονικός. Δημοσιογραφεί από τις αρχές της δεκαετίας του 1980. Έχει συνεργαστεί με σχεδόν όλες τις αθηναϊκές εφημερίδες. Διετέλεσε πρόεδρος του Συνδέσμου Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων, τον οποίον υπηρέτησε και από τη θέση του γενικού γραμματέα στο δ.σ. επί οκτώ χρόνια. Πιστεύει πως η ισχυρότερη ιδιότητα του δημοσιογράφου στην ενημέρωση είναι το ενδιαφέρον του για τα κοινά και στην επικοινωνία η έντιμη και ανιδιοτελής διαμεσολάβηση.