Παρασκευή 17.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μοντέρνες Τάσεις στον Κόσμο της Μόδας - Τι να Φορέσετε και τι να Αποφύγετε;

answear.gr
02 Μαΐου 2024 / 16:53

Οι τάσεις της μόδας είναι ένα φαινόμενο που αλλάζει κάθε χρόνο. Φυσικά, δεν είναι λίγες οι τάσεις που μένουν ψηλά στην λίστα για πολλές χρονιές, αλλά οι περισσότερες έρχονται και φεύγουν.

Στις φετινές μοντέρνες τάσεις της μόδας θα δούμε διάφορα στυλ και λουκ που μπορούν να αγκαλιάσουν όλα τα γούστα και να σας βοηθήσουν να φτιάξετε μοναδικά σύνολα εύκολα και γρήγορα χωρίς καθόλου κόπο.

Μοντέρνες Τάσεις για Casual Ανοιξιάτικες Εμφανίσεις

Θα ξεκινήσουμε με τις casual εμφανίσεις καθώς αυτές είναι που απαιτούν και την δημιουργία των περισσότερων συνόλων σε μία χρονιά. Φέτος θα δούμε διάφορες τάσεις να έρχονται από το παρελθόν αλλά και κάποιες νέες. 

Μία από τις κορυφαίες τάσεις που θα δούμε φέτος είναι οι φιόγκοι. Είτε χρησιμοποιήσετε τους φιόγκους σε στέκες μαλλιών είτε ως κούμπωμα σε διάφορα ρούχα, το αποτέλεσμα θα σας συναρπάσει. 

Οι φιόγκοι γίναν πολύ γρήγορα μία τάση που εφάρμοσαν πολλές γυναίκες ανά τον κόσμο και από τι φαίνεται θα κερδίσει τη μάχη και την φετινή άνοιξη. Γι αυτό το λόγο, αν θέλετε να είστε μέσα στις τάσεις της μόδας, οι φιόγκοι είναι μία από τις καλύτερες επιλογές που μπορείτε να κάνετε φέτος.

Μία ακόμα τάση της μόδας για casual εμφανίσεις φέτος είναι τα 90s. Από pencil φούστες και εφαρμοστές ζακέτες μέχρι πουκάμισα και κλασικά τζιν σε στυλ 90s, αυτή η μόδα ήρθε για να μείνει ξανά. 

Μην ξεχάσετε και τα αξεσουάρ που έρχονται με τέτοιες casual εμφανίσεις. Από τις μικρές και όμορφες τσάντες μέχρι τα γυαλιά ηλίου και οι αλυσίδες αστραγάλου, τα αξεσουάρ θα παίξουν μεγάλο ρόλο στα σύνολα μας φέτος. Αν για παράδειγμα θέλετε να βρείτε τα καλύτερα γυαλιά ηλίου Ray Ban στην αγορά, μπορείτε να επισκεφθείτε το https://answear.gr/m/ray-ban και να επιλέξετε κάποια από τα νεότερα μοντέλα αυτού του πασίγνωστου brand. 

 

Μοναδικά Σύνολα για Βραδινές Εξόδους 

Οι βραδινές έξοδοι φέτος θα γίνουν λίγο πιο εύκολες ως προς το τι να φορέσουμε καθώς οι τάσεις της μόδας μας δίνουν κάτι μοναδικό και όμορφο που θα μας λύσει τα χέρια. Φυσικά μιλάμε για το quiet luxury. 

Αυτή η μόδα που φαίνεται πως θα κυριαρχήσει για φέτος μας μιλάει για την απλότητα αλλά και την ποιότητα. Αν έχετε μεταξωτά πουκάμισα, λινά παντελόνια και υφασμάτινα σακάκια, ήρθε η ώρα να τα βγάλετε από την ντουλάπα σας. 

Ακόμα και να μην έχετε όμως τέτοια κομμάτια στην γκαρνταρόμπα σας μην ανησυχείτε. Υπάρχουν διάφορες μάρκες που φημίζονται για τα quiet luxury προϊόντα τους όπως η Boss

Τι να Αποφύγετε στις Φετινές Εμφανίσεις σας

Το να δημιουργείς ένα σύνολο για μία έξοδο που έχεις άγχος είναι πάντα δύσκολο. Σε αυτές τις περιπτώσεις είναι που μπορούμε εύκολα να κάνουμε λάθη. 

Το πρώτο πράγμα που πρέπει πάντα να θυμάστε είναι ότι το σύνολο σας θα πρέπει να ταιριάζει τόσο στο σωματότυπο σας όσο και στον χαρακτήρα σας. Προσπαθήστε να μην ξεφύγετε ούτε με τους χρωματισμούς ούτε με τα σχέδια ώστε να ξέρετε πως το σύνολο που έχετε φτιάξει θα σας αντιπροσωπεύει στο έπακρο. 

Τέλος είναι σημαντικό φέτος να μην ξεφύγετε με τα αξεσουάρ. Ξέρουμε πως είναι αρκετά δελεαστικό να φορέσετε πολλά βραχιόλια, δαχτυλίδια, κολιέ, κλπ αλλά είναι σημαντικό να διατηρήσετε μία ισορροπία στο σύνολο σας.

Χρησιμοποιήστε περισσότερο minimal αξεσουάρ και κοσμήματα που θα σας επιτρέψουν να διατηρήσετε τόσο την άποψη του στυλ σας όσο και την δημιουργικότητα σας.