Παρασκευή 17.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

«Τουριστική ατραξιόν» έγιναν οι τρύπες στο οδόστρωμα στην παραλία Παραμόνα τέσσερα χρόνια τώρα!(video)

02 Μαΐου 2024 / 16:14
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Και να που φτάσαμε στο και πέντε της νέας τουριστικής περιόδου. Εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες θα μας τιμήσουν και φέτος και θα περιηγηθούν στο καταπράσινο νησί μας!

ΚΕΡΚΥΡΑ. Παραλία Παραμόνα. Και να που φτάσαμε στο και πέντε της νέας τουριστικής περιόδου. Εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες θα μας τιμήσουν και φέτος και θα περιηγηθούν στο καταπράσινο νησί μας!

Και εμείς στ΄ αλήθεια, πόσο έτοιμοι είμαστε για να ανταποδώσουμε στο μέγιστο την τιμή που μας κάνουν να μας έχουν επιλέξει ανάμεσα σε τόσους ανταγωνιστές προορισμούς  εντός και εκτός Ελλάδας!

Πολλές περιοχές του νησιού μας έμειναν πληγωμένες από το σφοδρό  κτυπήμα της κακοκαιρίας του Νοεμβρίου του 2021 και ουδείς από τότε παρά τις υποσχέσεις δεν μπήκε ως όφειλε από τον κρατικό μηχανισμό στον κόπο να δρομολογήσει την επούλωση των πληγών! Σύμφωνα με πληροφορίες των κατοίκων της περιοχής, οι υποσχέσεις  είναι πολλές και η ελπίδα πεθαίνει τελευταία ενώ αναμένουν  να βοηθήσει ο Δήμος και να μην κινδυνεύει πια η ασφάλεια κανενός διερχομένου και ειδικά κανενός επισκέπτη της περιοχής! Σε πλήρη εφαρμογή από φέτος η ελεύθερη πρόσβαση στις παραλίες της χώρας αλλά η πρόσβαση πρέπει να συνοδεύεται και από ασφάλεια! Ένα σύνθετο έργο αποκατάστασης της ζημιάς από την κακοκαιρία που έπληξε το 2021 δεν μπορεί να παραμένει άλλο έτσι! Οφείλει ο Δήμος Νότιας Κέρκυρας και η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων να συνεργαστούν και να προβούν στην άμεση αποκατάσταση του!

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.