Δευτέρα 06.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η Χορωδία του Γυμνασίου Αγίου Ιωάννη, στο διαγωνισμό της Σερβίας στο Novisad

ΧΟΡΩΔΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
26 Απριλίου 2024 / 10:26
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα και το Διεθνές Φεστιβάλ Καρδίτσας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με ευχαριστήρια επιστολή του ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Διεθνούς Φεστιβάλ Καρδίτσας, Νίκος Ευθυμιάδης, προς τη Διευθύντρια του Γυμνασίου Αγίου Ιωάννη Κέρκυρας κ. Ηλιούδη Χριστίνα, αναφέρει τα εξής:

«θα ήθελα με την επιστολή μου αυτή να σας ανακοινώσω ότι η Χορωδία σας διακρίθηκε ιδιαίτερα στη 16η Διεθνή Συνάντηση Σχολικών Χορωδιών Καρδίτσας. Αφησε θετικές εντυπώσεις για την απόδοση του  προγράμματός της, το οποίο ερμήνευσε με άρθρωση και σκηνική παρουσία.   Θεωρούμε ότι η Χορωδία σας πληροί τις προϋποθέσεις για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα  και το Διεθνές Φεστιβάλ Καρδίτσας στο διαγωνισμό της Σερβίας στο NOVISAD».

Να θυμίσουμε ότι η Χορωδία Γυμνασίου Αγίου Ιωάννη είχε λάβει μέρος στην 16η Διεθνή Συνάντηση Σχολικών Χορωδιών στην Καρδίτσα με μαέστρο την Ολγα Κουτσούκαλη και το ρεπερτόριο ήταν τραγούδια σε στίχους μαθητών με μελοποίηση δική της.

Αναλυτικά η επιστολή

 

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.