Πέμπτη 02.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αναβολή των εγκαινίων της έκθεσης «Φυλακές Κέρκυρας 1836-2024»

ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 1836-2024
19 Απριλίου 2024 / 18:17
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Τα εγκαίνια της πολύ σημαντικής αυτής έκθεσης, καθώς και οι παράλληλες εκδηλώσεις και ομιλίες, θα προγραμματιστούν εκ νέου μετά από συνεννόηση σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με έκτακτη ανακοίνωση του, το Ιόνιο Πανεπιστήμιο – Εργαστήριο Μουσειολογίας ενημέρωσε για την αναβολή των εγκαινίων της έκθεσης «Φυλακές Κέρκυρα 1836-2024» που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή 21 Απριλίου. Αναφέρει τα εξής:

«Ανακοινώνουμε με λύπη την επιβεβλημένη αναβολή των Εγκαινίων της μόνιμης έκθεσης «Φυλακές Κέρκυρας 1836 - 2024» στα εννέα πρώην πειθαρχικά κελιά των Φυλακών Κέρκυρας, καθώς η Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, φορέας του έργου και συνεργάτης του Εργαστηρίου Μουσειολογίας του Ιονίου Πανεπιστημίου, ενημέρωσε ότι για έκτακτους και πολύ σοβαρούς λόγους αδυνατεί να είναι μαζί μας την ερχόμενη Κυριακή 21 Απριλίου 2024. Ευχαριστούμε θερμά για την κατανόηση, ειδικά όσους/ες προγραμμάτισαν ταξίδι στην Κέρκυρα για τον λόγο αυτό, και ζητούμε την υπομονή σας. Τα εγκαίνια της πολύ σημαντικής αυτής έκθεσης, που η τοπική και όχι μόνο κοινωνία έχει ήδη αγκαλιάσει με ζέση, καθώς και οι παράλληλες εκδηλώσεις και ομιλίες, θα προγραμματιστούν εκ νέου μετά από συνεννόηση σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί.

Ενημερώνουμε επίσης ότι ο διευθυντής και οι ερευνητές του Εργαστηρίου Μουσειολογίας του Ιονίου Πανεπιστημίου παραμένουν στη διάθεση όλων για πληροφορίες και ό,τι σχετικό αναφορικά με την εν λόγω έκθεση. Επικοινωνείτε στο [email protected] ή/και στο [email protected]

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.