Τετάρτη 01.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

ΜΑΣΟΥΤΗΣ - Εγκαίνια του ανακαινισμένου καταστήματος στην εθν. Λευκίμμης

ΜΑΣΟΥΤΗΣ
18 Απριλίου 2024 / 10:05

Με αφορμή την επαναλειτουργία του, από το Σάββατο 20/4 έως την Τρίτη 23/4, ισχύει 10% έκπτωση με την κάρτα προνομίων mas card στο σύνολο των αγορών.

Νέα αισθητική, ανανεωμένοι χώροι κι ακόμη πιο ζεστή, φιλική και λειτουργική ατμόσφαιρα για εργαζομένους και πελάτες συναντούμε στο ανακαινισμένο κατάστημά μας στην Κέρκυρα το οποίο πλέον διαθέτει το περιβάλλον αγορών των σύγχρονων καταστημάτων μασούτης.

Στο νησί της Κέρκυρας η Μασούτης διαθέτει 17 καταστήματα και απασχολεί στο σύνολο 320 άτομα προσωπικό.

Το ανακαινισμένο κατάστημα βρίσκεται στην οδό 1ο ΧΛΜ Εθνικής Οδού Λευκίμμης Κέρκυρας. Στελεχώνεται από 28 άτομα προσωπικό και έχει 6 ταμεία για την γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών.

Στο κατάστημά βρίσκουμε τμήματα:

  • οπωροπωλείου
  •  κρεοπωλείου
  • έψησης
  • κοπής αλλαντικών και τυροκομικών

Με αφορμή την επαναλειτουργία του, από το Σάββατο 20/4 έως την Τρίτη 23/4, ισχύει 10% έκπτωση με την κάρτα προνομίων mas card στο σύνολο των αγορών.

Ακόμα από τις 20 έως τις 28/04 μεγάλες εκπτώσεις σε επιλεγμέναπροϊόντα(όπως κιμάς, φέτα, ηλιέλαιο και Nescafe) και με οποιαδήποτε αγορά, με τη χρήση της κάρτας πιστότητας, κάθε ώρα ένα «τυχερό καρότσι» κερδίζει τα ψώνια του, ενώ συμμετέχετε αυτόματα στη μεγάλη ηλεκτρονική κλήρωση διεκδικώνταςδώρο μια από τις 10 ηλεκτρικές μικροσυσκευές!

Για 3 ημέρες από 20 έως 23/4 κερδίζετε -10% σε όλες σας τις αγορές!

Το νησί της Κέρκυρας αποτελεί σταθμό για την εταιρεία, η οποία έχει καταφέρει μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, να γνωρίσει την τοπική κοινωνία του νησιού και να οργανώσει ένα πολύπλευρο πρόγραμμα δράσηςστα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Δ. Μασούτης Α.Ε..

  • Θεματική δράση του Δήμου Κέρκυρας «Το Χριστουγεννιάτικο Παραμύθι», με διάρκεια από τις 10/12 – 07/01 2022. Η εταιρεία μας συμμετείχε  ως χορηγός τροφοδοσίας.
  • Συνεργασία με την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, στα πλαίσια υποστήριξης ευπαθών κοινωνικών ομάδων της Π.Ε. Κέρκυρας όπου διαθέσαμε προϊόντα Ιδιωτικής Ετικέτας.
  • Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό Κέρκυρας - χορηγία σε προϊόντα Ιδιωτικής Ετικέτας
  • Ένωση Πολυτέκνων Κέρκυρας - χορηγία σε προϊόντα Ιδιωτικής Ετικέτας.
  • Χαμόγελο του παιδιού -  χορηγία γάλακτος για τις καθημερινές ανάγκες των παιδιών στο σπίτι του οργανισμού στην Κέρκυρα.

Πάνω από 900,00€ σε προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας έχουν δοθεί για την υποστήριξη των σχολικών μονάδων.

  • Πυρκαγιές Αύγουστος 2023

Η Δ. Μασούτης Α.Ε.κινητοποιήθηκε άμεσα έπειτα από την φωτιά που ξέσπασε τον τελευταίο μήνα του Καλοκαιριού που μας πέρασε, υποστηρίζοντας τους κατοίκους αλλά και τα πυροσβεστικά κλιμάκια του νησιού. Από τις πρώτες στιγμές που το γεγονός έγινε γνωστό τα αρμόδια τμήματα της εταιρείας έδρασαν ακαριαία και ανέπτυξαν δίαυλό επικοινωνίας με τις αρμόδιες αρχές του νησιού αλλά και με συνεργαζόμενους φορείς για την άμεση υποστήριξη τόσο των πολιτών όσο και των σωμάτων ασφαλείας που επιχειρούσαν στα πύρινα μέτωπα. Φρούτα, είδη υγιεινής, γάλατα, χυμούς, εμφιαλωμένα νερά και ξηρά τρόφιμα ήταν μερικά από τα είδη που διαθέσαμε ενώ οι πόρτες των καταστημάτων παρέμειναν ανοιχτές τις δύσκολες ώρες όπου μοιραζόταν εμφιαλωμένα νερά σε όλους τους πολίτες.

  • «Ελλάδος Γεύσεις Στην Κουζίνα Μας»

Η σειρά παρουσιάσεων “Ελλάδος Γεύσεις Στην Κουζίνα Μας”, “γεννήθηκε” με αγάπη και μεράκι για να θυμηθούμε όλα όσα μας έχουν λείψει, όλα όσα χάραξαν τον δρόμο για το σήμερα κα παρουσιάστηκε στην Θεσσαλονίκη στο κατάστημα Grand Καλαμαριάς… Από την πρωτοβουλία αυτή δεν θα μπορούσε να λείπει το στοιχείο του Κερκυραϊκού πολιτισμού.

Έτσι την περίοδο του Πάσχα φιλοξενήσαμε ομάδα εκπροσώπων του Λυκείου Ελληνίδων Κέρκυρας, οι οποίοι συμμετείχαν στο πρόγραμμα « Ελλάδος Γεύσεις Στην Κουζίνα Μας» και  παρουσίασαν τοπικά εδέσματα, έθιμα, παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια ακόμα ακόμα και το φημισμένο έθιμο «το σπάσιμο της στάμνας» στους καταναλωτές μας.

Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., είναι μια οικογενειακή εταιρεία, με αξίες, όραμα, δυνατό αποτύπωμα και ουσιαστικές δράσεις, έχοντας δυναμική παρουσία στην  Ελλάδα.