Πέμπτη 02.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συναυλία με τους Double Trouble για την ενίσχυση της Εθνικής Ομάδας Cheer Jazz με 20 κερκυραίες αθλήτριες

ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ CHEER JAZZ
17 Απριλίου 2024 / 09:27
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

«Οι 20 Κερκυραίες αθλήτριες θα μας εκπροσωπήσουν τον Ιούνιο στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα cheerleading στην Νορβηγία ως Εθνική Ελλάδος και χρειάζονται την στήριξη σας»

ΚΕΡΚΥΡΑ. Συναυλία live με τους Double Trouble στο 54 Dreamy Nights για την ενίσχυση της Εθνικής Ομάδας Cheer Jazz η οποία λάβει μέρος ως Εθνική Ελλάδος, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Cheerleading 2024 που θα γίνει τον Ιούνιο στην Νορβηγία. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Απριλίου στο 54. Open Door 20:00 με τιμή εισόδου 10 ευρώ. Θα υπάρχει λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα! Η προπονήτρια της ομάδας, Άννα Αποστολοπούλου σε ανάρτησή της στα social αναφέρει τα εξής:

Όταν το 2020, συστάθηκε η ομάδα cheer Jazz ROYALS, ξεκινώντας επίσημα τη συμμετοχή της στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τσίρλιντινγκ, μέσω του Αθλητικού Συλλόγου "Σειρήνες του Βορρά", κανείς μας δεν έκανε ουτοπικά σχέδια, ούτε μπορούσε να φανταστεί ότι κάποια μέρα αυτή η ομάδα με 20 Κερκυραίες αθλήτριες θα κέρδιζε την τιμή της πρόκρισης κι εκπροσώπησης της χώρας μας σε Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Κι όμως σήμερα είμαστε σε αυτήν την άκρως τιμητική θέση να προπονούμαστε για να ζήσουμε το όνειρο, να φορέσουμε το εθνόσημο και να αντιπροσωπεύσουμε επάξια τον τίτλο μας και την Ελλάδα στο εξωτερικό. Ο δρόμος ως εκεί δύσκολος, απαιτητικός και εξουθενωτικός με πολύ αφοσίωση και θέληση αφενός αλλά κι αφετέρου αμέτρητες απογοητεύσεις, που κάνουν το "ταξίδι" δυσβάσταχτο.

Σε αυτήν την πορεία προς τη δική μας "Ιθάκη", εμπιστευόμαστε τις δυνάμεις μας και ελπίζουμε ότι θα φτάσουμε στον προορισμό μας, με αρκετούς μέχρι στιγμής να στέκονται έμπρακτα δίπλα μας, στηρίζοντας με την προσφορά τους τα βήματα μας.

Ευχαριστούμε ολόψυχα όλους εσάς που συμβάλλετε στην πραγμάτωση του σκοπού μας και ευχόμαστε αυτήν την Παρασκευή η παρουσία όλων να μας οδηγήσει γρηγορότερα σε αυτόν.

Η προπονήτρια της Ομάδας

Άννα Αποστολοπούλου

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.