Τρίτη 30.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

«Μοτοσυκλετώντας χαίρομαι» - ομιλία για την ασφαλή οδήγηση από το Γενικό Λύκειο Αγρού

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΓΡΟΥ
16 Απριλίου 2024 / 17:35
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Ο καλεσμένος ομιλητής, κ. Γιάννης Βαφίνης, από το Ινστιτούτο «MOTOTHESIS» ενημέρωσε τους μαθητές του λυκείου, δίνοντάς τους ένα μάθημα ζωής

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ομιλία για την ασφαλή οδήγηση πραγματοποιήθηκε στο Γενικό Λύκειο Αγρού μετά από πρωτοβουλία του διευθυντή του, Νίκου Παραδείση, στο πλαίσιο ευαισθητοποίησης των μαθητών σε θέματα σχετικά με την ασφαλή οδήγηση διτρόχων και με την υπεύθυνη συμπεριφορά των πεζών στους δρόμους. Η σκέψη ότι αρκετοί μαθητές επιλέγουν να μετακινούνται από το σπίτι τους στο σχολείο με τα μηχανάκια τους,  οδήγησαν στην διοργάνωση αυτής της ομιλίας, ενώ πολλοί μαθητές παρακολούθησαν με ενδιαφέρον την παρουσίαση του προγράμματος «Μοτοσυκλετώντας χαίρομαι».

Ο καλεσμένος ομιλητής, κ. Γιάννης Βαφίνης, από το Ινστιτούτο «MOTOTHESIS» ο οποίος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του κ. Παραδείση, ενημέρωσε τους μαθητές του λυκείου, δίνοντάς τους ένα μάθημα ζωής.

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.