Τρίτη 30.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αιματηρή συμπλοκή στο Σαρόκο μεταξύ ανήλικων μαθητών

Βία ανηλίκων
03 Απριλίου 2024 / 14:30
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Στο σημείο έσπευσαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και μετέφερε στο νοσοκομείο τρία άτομα που ενεπλάκησαν στο συμβάν, έναν ενήλικα και δύο ανηλίκους

ΚΕΡΚΥΡΑ. Αιματηρό επεισόδιο μεταξύ ανήλικων μαθητών σημειώθηκε μέρα μεσημέρι μπροστά στα μάτια ανύποπτων περαστικών στην πλατεία Σαροκο γύρω στις 14:00 για ασήμαντη αφορμή σύμφωνα με πληροφορίες.

Η συμπλοκή έγινε μεταξύ ενός 14χρονου μαθητή γυμνάσιου και ενός 17χρονου μαθητή λυκείου. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο λεκτικός τσακωμός τους κατέληξε σε αιματηρή επίθεση, όταν ο ένας τράβηξε μαχαίρι και επιτέθηκε στον άλλο.

Ένας μεσήλικας και ένας 17χρονος μαθητής που πήγαν να τους χωρίσουν τραυματίστηκαν και εκείνοι.

Στο σημείο έσπευσαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και μετέφεραν στο νοσοκομείο τον 14χρονο μαθητή γυμνασίου που δέχθηκε την επίθεση και τραυματίστηκε στο πόδι, τον 17χρονο που πήγε να τους χωρίσει και τον μεσήλικα.

Στην περιοχή επικρατεί αναστάτωση και έχει συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου κυρίως μαθητές, αφού είναι η ώρα του σχολάσματός τους. Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κέρκυρας.

ΦΩΤΟ@ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε περιοδικά της συμπρωτεύουσας και στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος». Τα έτη 2016 – 2017 δίδαξε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας Συντακτών & Ρεπόρτερ του Δημόσιου ΙΕΚ Κέρκυρας. Εν συνεχεία απασχολήθηκε ως δημοσιογράφος στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ενώ από τον Μάιο του 2021 εργάζεται στην «Καθημερινή Ενημέρωση». Είναι μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ.