Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ομόφωνα επανεξελέγη ο Πρύτανης του Ιονίου Πανεπιστημίου Ανδρέας Φλώρος

Ανδρέας Φλώρος
22 Μαρτίου 2024 / 19:08

«Η ευρεία στήριξη και η εμπιστοσύνη της ακαδημαϊκής κοινότητας και των μελών του Συμβουλίου Διοίκησης καθιστά την ευθύνη μου ακόμα μεγαλύτερη»

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ομόφωνα επανεξελέγη ο Ανδρέας Φλώρος στη θέση του Πρύτανη του Ιονίου Πανεπιστημίου για την επόμενη τετραετία στην εκλογική διαδικασία μεταξύ των εκλεγμένων μελών του Συμβουλίου Διοίκησης του Ιδρύματος.

Η υποψηφιότητα του Καθηγητή του Τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας ήταν η μοναδική που είχε κατατεθεί για το αξίωμα.

Διεξήχθη με μυστική ψηφοφορία και ηλεκτρονικά, μέσω του ειδικού πληροφοριακού συστήματος «Ψηφιακή κάλπη ΖΕΥΣ», όπως προβλέπεται από το σχετικό νόμο.

Η νέα θητεία του Πρύτανη και του Συμβουλίου Διοίκησης ξεκινάει την 1η Σεπτεμβρίου 2024 και λήγει στις 31 Αυγούστου 2028..

Μετά την επανεκλογή ο Πρύτανης επεσήμανε μέσω social media:

«Αποτελεί ύψιστη τιμή η ομόφωνη επανεκλογή μου στην θέση του Πρύτανη του Ιονίου Πανεπιστημίου για την επόμενη τετραετία, με την ολοκλήρωση σήμερα της εκλογικής διαδικασίας μεταξύ των εκλεγμένων μελών του Συμβουλίου Διοίκησης του Ιδρύματος.

Η ευρεία στήριξη και η εμπιστοσύνη της ακαδημαϊκής κοινότητας του Ιονίου Πανεπιστημίου και των μελών του Συμβουλίου Διοίκησης καθιστά την σχετική ευθύνη ακόμα μεγαλύτερη.

Μαζί με τους νέους Αντιπρυτάνεις, συναδέλφους Καθηγητές Μάνο Μάγκο, Κώστα Αγγελάκο, Ευστάθιο Μακρή και Ανδρεά Γεωργοτά, δεσμευόμαστε να προχωρήσουμε στην υλοποίηση του αναπτυξιακού σχεδίου που υποβάλαμε προς αξιολόγηση, οραματιζόμενοι ένα Ιόνιο Πανεπιστήμιο ως πόλο εκπαιδευτικής και ερευνητικής αριστείας. Με ήθος, προσήλωση και συνέπεια».