Κυριακή 26.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επιχείρηση απεγκλωβισμού ηλικιωμένης στο Βιγλατσούρι

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ
15 Μαρτίου 2024 / 15:58
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Επιχείρηση απεγκλωβισμού μιας ηλικιωμένης γυναίκας στην περιοχή Βιγλατσούρι βρίσκεται σε εξέλιξη (ώρα 3.50 μ.μ.). Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η γυναίκα έχασε τον προσανατολισμό της και βρέθηκε σε δύσβατο σημείο.

Στο σημείο επιχειρούν πέντε πυροσβέστες, οι οποίοι την προσεγγίζουν πεζοπορώντας. Η ηλικωμένη είναι καλά στην υγεία της. 

 

ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (4.26 Μ.Μ.)

Απεγκλωβίστηκε σώα η ηλικιωμένη που αποπροσανατολίστηκε νωρίτερα και βρέθηκε σε δύσβατο σημείο στο Βιγλατσούρι. Η επιχείρηση για τη διάσωσή της έγινε από πυροσβέστες και τον προϊστάμενο του ΠΚ Θιναλίου.

ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε περιοδικά της συμπρωτεύουσας και στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος». Τα έτη 2016 – 2017 δίδαξε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας Συντακτών & Ρεπόρτερ του Δημόσιου ΙΕΚ Κέρκυρας. Εν συνεχεία απασχολήθηκε ως δημοσιογράφος στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ενώ από τον Μάιο του 2021 εργάζεται στην «Καθημερινή Ενημέρωση». Είναι μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ.